Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Blogwars 2013 / M-am înrolat în Blogwars

M-am înrolat în Blogwars

blogwars

Am participat și anul trecut la acest concurs dar nu am reușit să trec de prima etapă și am continuat ca jurat acordând note combatanților rămași pe câmpul de luptă. Acest concurs este sponsorizat de ASUS și la finalul fiecărei etape concurenții care se califică pentru etapa următoare sunt recompensați cu solde de câte 100 USD (voucher) cu ajutorul cărora la sfârșitul concursului pot achiziționa produse ASUS din magazinele agreate. De asemenea, juratul care transmite clasamentul propriu cel mai apropiat de situația finală a unei runde

poate câștiga o soldă în valoare de 100 USD (voucher). În orice caz, este un concurs foarte greu deoarece are un sistem dublu de evaluare a articolelor publicate de fiecare blogger concurent.

Pe lângă notele acordate de juriu, începând cu etapa nr.2  și jurați  (concurenții care au fost eliminați după prima etapă) notează articolele rămase în concurs, ceea ce implică simpatii, antipatii și alianțe între bloggeri. Dacă vreți să aflați mai multe despre acest concurs vă invit să citiți regulamentul.

Deci….M-am înrolat în BLOGWARS!!

 

Facebook Comments

About Mihaela

13 comments

 1. Havrince Daniel

  Succes, eu am terminat cu concursurile.

 2. Deci, multa bafta si articole cat mai reusite sa ai.

 3. Multumesc mult Lavinia!

 4. Mihaela, vom fi colege. Iti doresc sa treci mai departe de data aceasta si chiar sa mergi pana in finala. Bafta!
  Unde pot vedea primul tau articol, cel cu care ai participat anul trecut? Stiu ca tu scrii foarte frumos… :((

 5. Multumesc Vienela..Mult succes si tie..
  Articolul pe care l-am scris este acesta.. http://www.gmxul.com/2011/10/16/doar-un-vis/ dar se pare ca pentru prima etapa nu au vrut povesti de genul acesta ci articole review, lungi si detaliate. Nu stiu anul acesta cum va fi si ce se va cere. Vom vedea.

 6. Daniel, chiar nu mai vrei sa participi la niciun concurs?

 7. Dan Niculescu

  Bafta Mihaela! Tocmai m-am inscris si eu!

 8. Nu te lasa Mihaela! Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.