Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Un cadou deosebit

Un cadou deosebit

onlinebijouxUn cadou frumos, dăruit cu multă dragoste, este ceva deosebit și nu trebuie să facem acest gest numai când este vorba de o zi când toată lumea face așa ceva (Crăciun, zi onomastică, etc.) doar pentru că așa trebuie sau pentru că așa este la modă. Puțini sunt cei care fac cadouri într-o zi oarecare, fără o semnificație anume, numai de dragul de a vedea uimirea și iubirea din ochii persoanei dragi. Câți dintre voi ați făcut un cadou fără un motiv anume sau ați avut parte de așa ceva? Înainte de a vă revolta și de a face afirmații gratuite,

vă rog să vă gândiți mai bine și să faceți un efort minim pentru a vă aduce aminte când s-a întâmplat ultima oară un asemenea eveniment important. Acum două zile, trei luni sau poate douăzeci de ani? Cât a trecut de atunci? Poate pentru unii foarte puțin, iar pentru alții mult prea mult. Din păcate eu fac parte din a doua categorie și dacă stau să mă gândesc bine, poate din a treia, aceea a oamenilor care nu au primit cadouri de foarte mult timp, cu sau fără un motiv anume. Dar m-am obișnuit și nu mă plâng cu toate că mi-ar plăcea să primesc și eu un cadou, cât de mic, din când în când, de la persoana iubită. Dacă mi-ar citi acest articol cu siguranță ar afla ce îmi place și ce anume îmi doresc, dar sunt slabe șanse să facă acest lucru. Poate că mă înșel în privința aceasta, așa că nu am nimic de pierdut dacă o să scriu ce vreau să primesc, nu? Și pentru că Moș Crăciun a mai îmbătrânit un an și a uitat din nou de mine, nu m-aș supăra dacă aș primi cadoul și mai târziu, azi, mâine sau poate peste o lună, nu mai contează când.

Ce mi-ar plăcea să primesc în dar? Nimic extravagant sau ieșit din comun care să aibă un preț exorbitant, asta este clar. Sunt înnebunită după acele bijuterii de argint care au un design deosebit și care ies în evidență datorită lucrăturii fine. Un inel, o brățară, un medalion sau un ceas, nu cer prea mult, nu? Dar de argint să fie! Și ca să nu zică persoana iubită că nu știe de unde ar putea să îmi cumpere așa ceva, care să îmi placă și să fie pe gustul meu, îi spun că există un magazin online specializat în cadouri bijuterii de unde poate comanda ceva pe placul meu. OnlineBijoux este un magazin online de bijuterii cu produse la îndemâna oricui și de o diversitate foarte mare. Inele, broșe sau cercei din argint, pandantive sau coliere placate cu aur și chiar ceasuri sau cronometre sportive, oferta este foarte bogată iar prețurile sunt greu de refuzat.

Dintre toate produsele din acest magazin online cel mai mult îmi place brățara din argint cu zirconiu și piatră onix pentru că are un design deosebit, este simplă dar frumoasă datorită contrastului dintre argint și piatra neagră. Da, mi-ar plăcea să am această brățară pentru că împreună cu cerceii, medalionul și inelul din argint decorate cu pietre onix pe care le am deja, ar forma un set complet. Sincer, mă fascinează această piatră semi-prețioasă și îmi place foarte mult să port bijuterii care sunt ornate cu așa ceva. Se spune că onixul are multe calități metafizice: sporește autocontrolul, intuiția și concentrarea, scade stresul și apatia, are rol protector de stabilizare și atrage norocul. De asemenea onixul are și efecte terapeutice, foarte bine cunoscute încă din antichitate: ajută la asimilarea mai rapidă a vitaminelor B și E, este benefic unghiilor, părului și ochilor, este un bun tonifiant al măduvei oaselor, ajută la o mai bună oxigenare a plămânilor, protejează oasele, mușchii, dinții, pielea, aparatul urogenital și diminuează frisoanele. despre argint, ce pot să spun? Se cunoaște foarte bine faptul că acesta are un efect antibacterian și persoanele care poartă podoabe confecționate din acest metal sunt foarte calme.

Ce ar mai fi de spus? Această brățară este deosebită și mi-ar plăcea să o port. Și dacă nu o voi primi în dar, poate o să mi-o cumpăr eu, pentru că m-am obișnuit și nu îmi mai pare ceva ieșit din comun.

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.