Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Jucarii pentru copii cuminți

Jucarii pentru copii cuminți

 photo Noricel_zpsd5dd1e95.jpgDin fericire pentru parinții care nu au timp să meargă la cumparaturi, deoarece au un orar încarcat, acum se pot gasi jucarii online. Este suficient să scrie cineva în fereasta unui motor de căutare și imediat îi sunt oferite o sumedenie de posibilitați. Personal îi sunt recunoscatoare site-ului de jucării online Noriel, căci m-a scos dintr-o mare încurcatură cu cateva luni în urmă, livrandu-mi rapid produsul de care aveam nevoie pentru a-l face cadou copilului unei prietene. Am o colegă de servici care este speriată de atracția fiicei sale pentru o papusă Monster High, iar ea refuză să i-o cumpere.

Nu întelege de ce copila ei, care este o fetiță minunată, își dorește numai această păpușă. Ba mai mult, colega de bancă a fiicei sale a facut rost și de niște tatuaje (din cele care se lipesc și se dezlipesc cu apă) cu aceasta papușă Monster High de la Noriel și acum toate discuțiile lor se învart în jurul acestui subiect. Ca mamă de baiat întodeauna am fost pregatită pentru aproape orice, având în vedere ca la noi în casă avem deja o flotilă impresionantă, o întreagă armată și un adevarat arsenal de arme, ca să nu mai spun despre zecile de mașini și figurine, monstruleți și evident grămezi enorme de lego. Personal nu reușesc să îi înțeleg indignarea și încerc să o conving să îi cumpere fetiței păpușa mult dorită.

Recomand jucarii online Noriel șii papusa monster high Noriel.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.