Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Petrecerea Revelionului în Austria

Petrecerea Revelionului în Austria

vienaCei care aleg sa își petreacă Revelionul în Austria se pot bucura de numeroase activitați atractive și interesante desfașurate cu ocazia zilei de 31 decembrie, numită „Silvester” la austrieci. Dacă alegeți de exemplu să petreceți Revelionul la Salzburg, vă puteti bucura de muzică live, un frumos spectacol de artificii și bineînțeles, preparate culinare tradiționale delicioase. Începând cu ora 17.00, în Piața Residence se desfășoara concertele organizate cu ocazia petrecerii de Revelion, iar concerte live sunt organizate și in Piața Domului sau în Kapitelplatz.

De asemenea, la precerile private organizate in Salzburg cu ocazia Revelionului turiștii pot participa la „BleigieBen„. Acest obicei constă în aruncarea unor bucați mici de plumb în forme purtatoare de noroc, precum potcoava și topirea acestora într-o lingură specială deasupra unei lumanari, urmând apoi ca plumbul lichid să fie turnat repede în apă rece. După ce va întări, plumbul va capata forme diferite, iar oamenii folosesc aceste forme ca indicii cu privire la ce le va aduce Anul Nou, acest obicei fiind unul doesebit de interesant, întalnit în Salzburg. Astfel, Austria este o destinație potrivită pentru a petrece un Revelion frumos.

Dacă vrei sa iți petreci Crăciunul sau Revelionul într-o destinație placută iti recomand ofertele de Craciun in Austria și Craciun Praga.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.