Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Nu din nou!!

Nu din nou!!

A venit toamna și mă bucur dar numai pe jumătate pentru că odată cu toate plăcerile pe care mi le oferă are pentru mine și un bonus: o răceală de toată frumusețea de care nu o să scap câteva zile. Ieri credeam că o să rezist pe baricade și nu o să fie nevoie să lipsesc de la lucru, dar se pare că nu sunt chiar așa de rezistentă pe cum credeam. Așa că azi am abandonat lupta și m-am înarmat cu medicamente și șervețele pentru următoarele zile și m-am întors acasă cu coada între picioare. Cu toate că mă așteptam să răcesc,

speram că nu se va întâmpla prea curând. Am atâtea de făcut în perioada asta și mi-e teamă că nu voi reuși. Un examen important, articolele pentru SuperBlog și multe altele. Știu că nu este frumos să mă plâng, dar chiar așa, de ce lucrurile neplăcute apar atunci când te aștepți mai puțin? De ce acum? Răceala asta nu putea să mai aștepte puțin până aveam și eu timp mai mult? Sper ca antibioticele să își facă cât mai repede efectul ca să îmi pot vedea de ale mele.

O să încerc să profit de portabilitatea laptopului meu ca să stau în pat și să scriu, deși este cam incomod, dar nu prea am de ales. Voi vedea ce voi reuși să fac. Noroc că sunt la zi cu articolele pentru concurs și următorul termen este duminică, că altfel intram în panică pentru că nu îmi place să nu am timp să scriu. Dar această mică răceală nu mă va opri să continui, ar fi jenant.

Şi, ca să fie tacâmul complet, mai am ceva de lucru la o situaţie pe care trebuie să o predau luni la service şi imprimanta mea dă semen de oboseală, are nevoie de un cartuş nou. Unde aş putea găsi aşa ceva dacă nu pe cartuse canon cartuseria? Chiar ma nevoie acum de ciss ink cartuseria ca să pot printa urgent raportul şi sper ca să fac rost de cartuse cât mai repede posibil.

Facebook Comments

About Mihaela

4 comments

  1. Hai, sanatate! Si eu am fost cobza acum 2 saptamani (de la stat in curent, cred), dar mi-a trecut… Am ramas cu o tuse care n-o sa treaca prea curand, deh, prea multe tigari 😀

  2. Sper ca ti-a trecut intre timp, sa poti continua seria de articole care m-au fermecat.
    Multa sanatate!

    • Da, acum sunt mai bine, am revenit de luni la servici. O sa continui sa scriu articolele pentru concurs, sper sa am inspiratie si timp. Multumesc mult pentru urare…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.