Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Oktal – Promisiuni respectate din 1999

Oktal – Promisiuni respectate din 1999

Îmi place să cred că promisiunile sunt făcute pentru a fi respectate, indiferent de împrejurări. Problema este că nu în toate cazurile cel care a promis se ţine de cuvânt, din diferite motive: a uitat, nu poate sau pur şi simplu s-a răzgândit. De multe ori am făcut şi eu promisiuni dar numai când am fost sigură că mă pot ţine de cuvânt. Nu îmi place să promit ceva numai ca să scap de insistenţele cuiva. Recunosc că au fost şi cazuri în care nu am putut respecta promisiunea făcută, dar asta nu a afectat pe nimeni.

Ţin minte că în primul an de job aveam un şef tare de treabă căruia îi plăcea la nebunie să organizeze mici chefuri la care toţi angajaţi erau rugaţi să participe şi nu era bine să refuzi pentru că riscai să îl superi. Soţia lui era responsabilă (din proprie iniţiativă) cu întreţinerea atmosferei şi avea tot felul de idei. Printre altele îi plăcea la nebunie să dea tonul la diferite cântece pe care trebuia să le cântăm toţi, fără excepţie. Şi cum înainte de chef promisesem colegilor că voi cânta şi eu şi nu voi face notă discordantă am încercat să mă ţin de cuvânt, atât cât mă ajuta vocea. Şi am cântat o colindă, apoi a doua şi la a treia nu am mai rezistat. Pur si simplu m-a pufnit râsul când mi-am dat seama că trebuia să cântăm „Braduleţ brăduţ drăguţ..” Mă simţeam ca la grădiniţă şi mi se părea foarte amuzant, dar și ciudat. După liniştea mormântală care a urmat după hohotele mele de râs a răsunat din nou acelaşi cântecel. Eu am izbucnit din nou în râs şi nu m-am mai putut opri oricât am încercat. Am fost scoasă afară din local ca să mă răcoresc şi să îmi treacă veselia şi totul a fost bine până am revenit şi am auzit din nou acelaşi cântec. Şi râsul isteric a pus din nou stăpânire pe mine, însoţit de lacrimi de data aceasta. Într-un fel îmi pare rău că nu am reuşit să mă ţin de promisiunea făcută înainte de chef şi că nu am putut să fiu serioasă şi să îmi duc atribuţiile la bun sfârşit aşa cum trebuia. Mă gândesc că mulţi s-au supărat atunci pe mine, dar nu au fost prea afectaţi pentru că nu au existat urmări neplăcute pentru mine.

Sursa foto: www.oktal.ro

Revenind la lucruri serioase cred că este momentul să scriu câte ceva despre magazinul online IT&C și electocasnice Oktal. Trebuie să mărturisesc că până în anul 2010, când am participat pentru prima dată la concursul SuperBlog, nu ştiam nimic despre acest magazin dar nici despre altele. Dar de atunci s-au schimbat multe şi am început să achiziţionez şi eu produse din magazinele online. În 2010 am scris numai lucruri frumoase despre oktal pentru că m-au impresionat plăcut foarte multe: designul , oferta de produse, preţurile, multitudinea informaţiilor despre produsele de pe site şi posibilităţile multiple de plată. Pot spune că nu am devenit client oktal decât la sfârşitul anului 2011 când a trebuit să comand produse de pe oktal.ro pe baza voucherului câştigat drept premiu la concursul SuperBlog 2011. Totul a decurs bine, începând de la comanda online până la primirea coletului, prin intermediul serviciului de cureriat rapid. Eu am primit monitorul comandat destul de repede, fără nici o zgârietură și perfect funcțional.

Dar acum mă întreb oare toţi clienţii sunt mulţumiţi de serviciile oferite de oktal sau poate că au fost mai atenţi cu mine, fiind participantă la concurs? De curiozitate am căutat pe internet comentarii, reacţii şi discuţii ale clienţilor Oktal şi am rămas plăcut surprinsă de numărul mare al oamenilor mulţumiţi. Am găsit şi comentarii negative, dar acestea sunt foarte puţine în comparaţie cu cele pozitive. Câteva exemple de pe trustpilot.com: ,,servicii net superioare, promtitudine, seriozitate, onestitate, profesionalism, flexibilitate, produse de calitate la preţuri foarte bune, posibilităţi variate de plată, livrare rapida, recomand oktal tuturor cumpărătorilor online, gama de produse bogată, de fiecare dată o experienţă extrem de plăcută, o firmă serioasă care se ţine cu adevărat de promisiuni….”

„Promisiuni respectate. Din 1999” 

Ținând cont că oktal.ro este cel mai longeviv magazin online din țara noastră (13 ani) pot spune că experiența în comerțul online este una pe măsură. Nu este deloc ușor să domini pe piață oferind produse la prețuri mult mai mici față de concurență, să faci tot posibilul ca fiecare client să fie mulțumit și astfel să îl determini să revină încrezător și să mai facă achiziții, din nou și din nou. Oferta variată, promoțiile, reducerile de preț, concursurile pentru clienții fideli, ofertele speciale, modalitățile multiple de plată și mai nou deschiderea unui showroom (iulie 2012) unde clienții pot testa produsele înainte de a le achiziționa sunt numai câteva din atuurile acestui magazin online, nume greu în comerțul online.

“Oktal.ro crede în relațiile de durată, avem mereu un numar în creștere al clienților fideli și cautam să le oferim acestora tot mai multe avantaje, facilitați, opțiuni pentru o experiența cât mai placută la cumpărăturile online” –  Dan Dumitrescu.

Ce promisiuni aș dori să respecte magazinul online oktal.ro?

 • prețuri mici, competitive
 • produse noi și de calitate
 • respectarea timpului de livrare
 • profesionalism, promptitudine și seriozitate din partea angajaților
 • respect față de clienți
 • informații cât mai detaliate pe site pentru fiecare produs
 • permisiunea de retur în 30 de zile
 • consultanță servicii pre- și post-vânzare
 • posibilitatea de plată în rate fară dobandă cu CardAvantaj

Ce ar mai fi de spus? Magazinul online oktal.ro este unul de încredere pe care îl recomand tuturor cumpărătorilor online. Nu au nimic de pierdut, ci doar de câștigat.

Sursă colaj: www.oktal.ro

Am scris acest articol pentru Etapa nr3.  a concursului SuperBlog 2012.

 

 

Facebook Comments

About Mihaela

4 comments

 1. Chiar nu cred ca aveau motive serioase sa se supere pe tine. Am ras si eu imaginandu-mi scena. :))

 2. Gata! Munca va fi rasplatita pe masura. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.