Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Oriunde, oricând şi pentru oricine

Oriunde, oricând şi pentru oricine

Recunosc că nu am calităţi de stilist vestimentar dar pentru această probă voi încerca să combin diferite articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii pe care le-am găsit în catalogul virtual special creat de Real pentru colecţia de toamnă 2012. Majoritatea produselor fac parte din gama propie Designers şi au un stil aparte, fresh şi contemporan. Deşi în catalog sunt prezentate puţine produse voi încerca să creez câteva ţinute pentru sora şi băiatul meu. Deşi tonurile pastelate şi tentele ruginii sunt vedetele acestei colecţii, totuşi sunt multe articole de îmbrăcăminte pe negru sau maro care nu îmi plac. Deşi puţine, sunt şi câteva articole de îmbrăcăminte (pentru femei) care au culori aprinse, plăcute privirii. Presupun că la vânzare

în hypermarketurile Real din toată ţara gama produselor din această colecţie este mult mai variată şi pe placul tuturor cumpărătorilor, nu numai al meu.

Sursa colaj: real-hypermarket.ro

Alex, băiatul meu are 17 ani şi pot spune cu mâna pe inimă că este la o vârstă dificilă. Deşi este băiat el are nevoie de multe haine şi mai tot timpul îmi spune că are nevoie de blugi, tricouri, hanorace, încalţăminte şi multe altele. De cele mai multe ori se iscă mici discuţii pentru că inevitabil apare problema banilor. Răsfoind catalogul virtual al colecţiei de toamnă de la Real am văzut că preţurile produselor sunt rezonabile, potrivite pentru toate buzunarele.

Sursa colaj: real-hypermarket.ro

Ştiu foarte bine că preferinţele mele în materie de vestimentaţie pentru fiul meu nu coincid cu ale lui, dar voi încerca să aleg din catalog căteva articole care îmi plac şi care cred eu că i s-ar potrivi: O bluză polo bleumarin la preţul de 39,99 ron (pag.5), pantofi de piele la preţul de 139 ron (pag.7), curea neagră de piele la preţul de 12 ron (pag.8) şi o jachetă din piele ecologică la preţul de 169 ron (pag.9). Ca să fie ţinuta completă ar mai fi nevoie de nişte pantaloni şi cred că cei mai potriviţi pentru el sunt cei bleumarin la preţul de 49,99 ron (pag.3). Mie mi se pare o ţinută acceptabilă pentru un adolescent, potrivită pentru cursuri dar si pentru plimbari prin oraş cu prietenii sau, de ce nu, de mers în cluburi.

Nu mi-a fost deloc greu să mă hotărăsc în ceea ce priveşte ţinuta pentru sora mea, Ema. Ea este o fire sensibilă şi delicată care iubeşte frumosul şi bunul gust. În catalogul online de la Real am găsit foarte repede ceva care cred eu că i s-ar potrivi foarte bine şi anume rochia maro la preţul de 89,99 ron (pag.4). Îmi place croiala şi felul cum se mulează pe corp şi bănuiesc că senzaţia la atingere este una deosebit de plăcută. Din păcate nu am găsit în catalog cizme sau botine care să se potrivească cu această rochie şi nici accesorii (poşetă, curea lată sau o eşarfă).

La fel de bine cred că i-ar face plăcere o combinaţie de genul: pantaloni de damă culoarea negru la preţul de 99,99 ron (pag.2), jachetă crem din piele ecologică la preţul de 149 ron (pag.3) şi botinele bej de piele la preţul de 139 ron (pag.2). La această ţinută aş mai adăuga şi o poşetă neagră mare sau un rucsac mic de piele.

„Noua colecţie este adaptată perfect toamnei blânde pe care o parcurgem şi vine cu un stil fresh şi contemporan, culori pastelate, fară să lipsească totuşi şi tonurile ruginii, nici stilul nonconformist de toamnă britanică. Noile modele cuprind mai multe linii vestimentare care propun o diversitate de croieli, materiale şi articole pentru toţi membrii familiei, oricât de diferite şi de sofisticate le-ar fi gusturile.Noutatea toamnei constă în mini colecţiile de articole basic, bluze, cămăşi, malete, tricouri, care corespund fiecărui stil abordat, fiind semnalizate la raft şi care se pot mixa cu piese din colecţia pe care o completează sau din altă colecţie, rezultând combinaţii unice şi un stil care ţi se potriveşte oriunde, oricând.”

Sursa foto: Hypermarket Real 

Am scris acest articol pentru Etapa nr.2  a concursului SuperBlog 2012.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.