Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Noul Avensis – marca celor remarcabili

Noul Avensis – marca celor remarcabili

De cele mai multe ori alţi oameni ne influenţează viaţa şi modul de a gândi, iar ei devin ţinta admiraţiei noastre, adevărate modelele demne de urmat. Cred că fiecare dintre noi are sau a avut la un moment dat un asemenea model: părinţi, bunici, fraţi, profesori, scriitori, oameni de ştiinţă, cântăreţi sau prieteni. Mulţi, puţini, nu contează! Oameni remarcabili care au dat sens vieţii lor şi au contribuit la şlefuirea altora sunt mulţi, dar apropiaţi sufletului fiecăruia dintre noi sunt foarte puţini. Contează foarte mult ca un astfel de om să fie bun, înţelegător, plin de compasiune, să ofere ajutor dezinteresat şi o vorbă de alint celor care au nevoie. Să fie un om încrezător în forţele proprii care nu se dă bătut în faţa greutăţilor şi care să lupte cu zâmbetul pe

buze. Să fie un învingător prin definiţie. Tatăl meu a fost un model pentru mine şi întotdeauna l-am admirat şi l-am respectat. A fost un om ambiţios care a muncit mult ca să îşi realizeze visele. Îi plăcea să facă fotografii, să cânte la vioară şi iubea sportul. Cu toate că pe vremea aceea majoritatea oamenilor aveau o Dacia, sau sperau să aibă, el avea o motocicletă. Nu mai ştiu ce marcă era dar ţin minte că era de producţie rusească, masivă şi stabilă, cu roţi groase. Îi plăcea la nebunie să o conducă şi ar fi mers oriunde cu ea, dar cu toate acestea ştiu că nu exagera cu viteza şi întotdeauna conducea prudent.

Acum mă întreb dacă totuşi i-ar fi plăcut să conducă o maşină? Sunt sigură că da, dar nu una oricare. Cred că noul Avensis de la Toyota i s-ar fi potrivit de minune pentru că este un automobil elegant, practic, cu un interior ergonomic şi confortabil. Este proiectată să ofere stabilitate, siguranţă şi fiabilitate şi este destinată oamenilor puternici care ştiu cu siguranţă  ce vor de la viaţă.

Toţi ne înconjrăm de lucruri care ne fac plăcere şi care ne induc o stare de bine şi de confort. Haine, bijuterii, gadgeturi sau maşini, Toate vorbesc despre noi şi ne definesc într-o oarecare măsură, dar nu în totalitate. Sincer, mi-ar fi plăcut să îl văd pe tatăl meu îmbrăcat cu un costum elegant cum se urcă tacticos în noul Avensis  (gri metalizat) şi să îi văd fericirea cum îi luminează chipul.

Mic istoric Toyota:

În anul 1933 compania Toyoda Automatic Loom a creat o nouă divizie (Toyota Motor Corporation) condusă de Kiichiro Toyoda care era destinată cu predilecţie producerii de automobile. În anul 1937 TMC s-a separat de compania mamă, devenind o entitate independentă. Pe parcurs procucţia s-a diversificat şi pe lângă automobile au început să se fabrice camioane, autobuze, roboţi, războaie de ţesut automate şi maşini de cusut electrice, toate marca Toyota. În prezent Toyota se numără printre cei mai mari producători de automobile din lume şi deţine fabrici în foarte multe ţări ale lumii. Sediul principal al multinaţionalei este în oraşul  Toyota – Aichi iar birourile sunt situate în Bunkyo – Tokio. Printre modelele de automobile fabricate de Toyota se numără: iQ, Aygo, Yaris, GT-86, Corolla, Versus, Prius, Land Cruiser, Hilux şi Avensis.

Sursa: ro.wikipedia.org

Şi pentru că noul Avensis este un model deosebit pe care mulţi doresc să îl aibă, iată câteva din principalele atuuri ale acestuia:

  • Design sofisticatelegant şi practic, Avensis îmbină liniile fluide cu un design nou şi carismatic al grilei şi farurilor. Designul aerodinamic reflectă şi accentuează abilităţile dinamice ale modelului.
  • Calitate premium interiorul frumos lucrat este notabil din perspectiva detaliilor meticuloase şi a calităţii materialelor şi finisajelor. Farmecul tactil şi vizual al interiorului ergonomic marchează orice experienţă la volan.
  • Tehnologie avansatătehnologia intuitivă sporeşte siguranţa şi confortul la volan, iar sistemul multimedia avansat Toyota Touch&Go Plus oferă funcţii superioare de conectivitate, setând standardele în clasa sa.
  • Experienţa plină de satisfacţii –  opţiunea celor 7 motoare puternice, dar eficiente şi cabina silenţioasă, confortabilă, transformă Avensis în pură placere de a conduce. Scaunul ajustabil electric şi dotari precum Cruise Control asigură o călatorie relaxantă şi placută.

 Sursa: www.toyota.ro

 

Şi ca să nu zică concurenţa că nu prea mi-am pus amprenta personală în acest articol, îmi încerc norocul şi cu o mică poezioară despre noul Avensis. Recunosc că nu stau deloc bine la capitolul acesta, dar încercarea moarte nu are, aşa că…

Aş vrea să vă povestesc puţin despre ceeea ce înseamna calitate:
Acum este  vorba de noul Avensis cu un design aflat la neegalitate
Şi asta pentru că interiorul a fost gândit până la cele mai mici detalii,
Iar dacă ar participa la concursuri de frumuseţe ar lua multe medalii.
Tehnologia intuitiva sporeşte în mod radical siguranţa la volan
Ca să ai parte de senzaţii tari nu trebuie să fii vitezoman.

Cu puţin efort şi multă răbdare am reuşit să fac animaţia de mai jos cu ajutorul programului Adobe Macromedia Flash MX Profesional. Intenţionez ca la fiecare probă să fac ceva asemănătoar. Probabil că nu toate articolele vor avea parte de astfel de animaţii, dar asta depinde de timpul de care o sa dispun şi de imaginaţia pe care o voi avea la momentul respectiv.

 Sursa foto: www.toyota.ro

Am scris acest articol pentru Etapa nr.1  a concursului SuperBlog 2012.

Facebook Comments

About Mihaela

5 comments

  1. Bine pus la punct articolul.Felicitari pentru premiu.(nu incape indoiala)
    Bafta!

  2. Adobe a cumparat Macromedia cu multi ani in urma 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.