Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Unde este toamna?

Unde este toamna?

Suntem în luna octombrie şi teoretic este toamnă, nu? Normal ar fi ca temperatura să fie mai scăzută ca vara, nu să treacă de 30 de grade în timpul zilei. Nu sunt fan al soarelui arzător şi al căldurii exagerate, ci dimpotrivă. Sincer, abia aşteptam să înceapă toamna, anotimpul meu preferat, dar se pare că cineva, acolo sus, are chef de glume proaste. Şi vreau ploaie, cât mai multă dacă se poate! Pământul este uscat, seceta de pe timpul verii şi-a spus cuvântul cu vârf şi îndesat.

Cred că cam fi timpul ca norii să îşi facă treaba şi să lase libere picăturile de ploaie. Cer prea mult? În timpul verii am fost mai înţelegătoare, mi-am zis că este oarecum normal ca în acest anotimp să fie cald, să îndur soarele arzător şi să accept că ploaia a devenit un fenomen rar întâlnit, dar.. acum gata a venit toamna şi cred că ar cam fi timpul ca vremea să se schimbe. Eu sper totuşi ca trecerea de la caldura la frig să nu fie bruscă şi să nu mă trezesc că de la cămăși albe de damă o să fu nevoită să trec direct la cizme şi haine groase. Nu vreau ca după o zi caniculara şi o noapte pe măsură să mă uit dimineaţa pe geam şi să văd că a nins. Îmi place foarte mult să port cămăși de damă și dacă stau bine să mă gândesc pot purta așa ceva și toamna, nu este obligatoriu să fie foarte cald.

Iubesc toamna cu tot ceea ce poate oferi şi nu vreau să o pierd. Ar fi păcat!

Facebook Comments

About Mihaela

4 comments

  1. Precum in trailer: COMING SOON 🙂

  2. Aseară au venit câțiva stropi de ploaie.Câțiva…Acum e înnorat afară,poate,poate…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.