Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / La cumpărături

La cumpărături

GlittioAdor sentimentul plăcut pe care îl am atunci cand descopăr un magazin nou deschis pe strada mea. Sentimentul e și mai plăcut când magazinul arată foarte bine din afară, iar pe dinauntru arată la fel de bine. Așa m-am simtit eu în urmă cu o săptămână cand am aflat că s-a deschis un nou magazin de articole vestimentare pe stradă la mine. Nu am mai irosit timp și a doua zi am mers în magazinul respectiv să-l „inspectez”, profitând de faptul ca aveam nevoie de o geaca de toamnă. Cand am intrat, am ramas făra cuvinte, deoarece magazinul arăta nemaipomenit de bine.

Cand m-a vazut, doamna de la casierie a ținut să mă întrebe dacă doresc o geacă de toamnă de damă, acestea fiind cele mai bine vândute de la deschiderea magazinului. Din curiozitate, am mers în raionul unde se aflau aceste produse și am fost profund încantată de calitatea și prețul mic al gecilor. Nu am pierdut timpul și mi-am cumparat o geacă iar după aceea mi-am achiziționat și alte produse vestimentare. Chiar mi-a placut magazinul si cu urmatoarea ocazie o sa cumpar iarasi de acolo.

Dacă doriți să cumpărați geci dama ieftine sau geci barbati toamna căutați aceste articole de îmbrăcăminte și în magazinele online penru că ofertele din această toamnă sunt foarte bune și aveți de unde să alegeți.

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.