Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Sistemul medical privat din România

Sistemul medical privat din România

 photo Hilmi_zpsbd1ae63c.jpgSistemul medical din România a început să prospere, cel putin în domeniul privat. Probabil foarte mulți doctori sau specialiști au cautat să se privateze într-un final (și au reușit) deoarece au inceput să apară din ce în ce mai multe clinici private, ceea ce este un lucru foarte bun. Dacă tot nu avem încrederea necesară pentru a ne trata la spitale/clinici publice, putem alege una privată. Anul trecut am avut o problemă destul de gravă ce ține de dermatologie și am căutat la clinicile publice soluții însă n-am fost deloc încantată de rezultate și nici de tratamentele la care am fost supusă.

Aveam de gând să continui și să mă tratez în clinica respectivă, însă o prietenă mi-a cam deschis ochii cand mi-a recomandat o altă clinică, privată. I-am luat sfatul în considerare și așa am ajuns la o clinică specializată pe domeniul dermatologiei. Am fost tratată cum se cuvine de catre doctorii din clinica respectivă, iar în urmatoarea secundă am realizat ca este un lucru foarte bun ca în ziua de astazi să te tratezi la clinicile din Bucuresti (în capitală se află și cabinetul respectiv). În momentul de față sunt foarte mulțumită și vă recomand să nu va ”speriați” de tarifele specialiștilor din domeniul privat.

Îți recomand un specialist în dermatologie și o clinică cu pret ecografie sarcina redus.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.