Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Speciale / Sănătatea mai presus de orice

Sănătatea mai presus de orice

beautyferiaStresul prelungit, sedentarismul, poziția incorectă a corpului sau menținerea pentru perioade lungi de timp a poziției așezat, depunerile celulitice, anumite intervenții chirurgicale (de exemplu cele de extirpare a sânului în neoplasme la acest nivel), tulburarile circulației periferice, afecțiunile cardiace, pulmonare, renale și endocrine sunt numai câteva din cauzele care pot afecta circulația limfei în organismul afectat. Restabilirea circulației limfatice poate fi stimulată prin exerciții fizice sau prin drenaj limfatic. Circulația limfei se face dinspre țesuturi spre sânge, adunând în drumul ei toate toxinele.

Limfa poartă microbii cât și substanțele chimice pe care sângele nu le poate prelua. Filtrarea limfei se face prin intermediul ganglionilor limfatici care se gasesc preponderent în zona abdominală și a gatului. În număr de aproximativ 700 ei reușesc să transforme organismul într­-o adevarată fortareață. Limfocitele, globulele albe responsabile de crearea anticorpilor în organism sunt purtate de către limfă prin tot corpul reușind să fie direct responsabilă de sănatatea noastră. Deși în proporție de 95% este apă, lichidul limfatic poate fi oricând considerat un lichid nobil al organismului datorită fineții și purității. La nivelul cavității toracice se estimează a fi un volum de 2­5 litri de lichid limfatic care în condiții de îmbolnavire poate crește până la 20 de litri.

Terapia poate fi utilizată pentru a trata limfedemul, celulita, sinuzita și artrita și poate contribui la accelerarea vindecării după o intervenție chirurgicală. Este un tip de tratament foarte plăcut, deși pot fi necesare mai multe ședințe înainte ca rezultatele să apară, combinate cu alte ședințe de stimulare a organismului efectuate în saloanele de înfrumusețare din Bucuresti. Rezultatele se vor vedea rapid.

Recomand saloane infrumusetare Bucuresti unde puteți beneficia de un drenaj limfatic cu pret accesibil.

 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.