Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Nu am chef azi

Nu am chef azi

De foarte multă vreme nu am mai scris pe blog pentru că.. nu am avut despre ce. Şi nici timp.. Acum am pentru ca de luni sunt în concediu, dar degeaba. Încep sa scriu despre ceva..două sau trei rânduri şi apoi le şterg. Nu îmi place, nu mi se pare interesant, au mai scris şi alţii despre asta.. Mă gândesc că poate după vre-o câteva ore voi avea inspiraţie şi închid blogul. Nu salvez, că nu am ce. Intru puţin pe facebook. Nebunia cu referendumul i-a cuprins pe majoritatea ,,prietenilor”. Unii sunt pro iar alţii contra Băsescu. E logic, nu? Campania electorală pe facebook:

Se ceartă şi se ameninţă unii pe alţii. Se şterg ,,prietenii” din listă. Nervi, lacrimi..injurii şi discuţii aprinse. Like..like..:) Oare unde au dispărut pozele cu pisicuţe, câini, floricele şi ceşcuțe de cafea? M-am obișnuit cu ele, chiar dacă de cele mai multe ori mă scoteau din sărite. Dezamăgită închid facebook şi caut la un film online, SF dacă se poate. În felul acesta încerc să mă rup de toată nebunia asta. Mai bine mă uit la un film care deşi este pură ficţiune este mai apropiat de realitate. Păcat! Nu de film.. De realitate!

Vreau să ies în oraș, dar ca de obicei nu am cu ce să mă îmbrac deși dulapul este plin. Da, știu, așa zic toate femeile, nu? După ce răscolesc tot ajung la concluzia că trebuie să îmi cumpăr urgent câteva lucrușoare noi dar nu am chef de colindat magazinele din oraș, așa că mă apuc de căutat prin magazinele online rochii la reduceri. Click..click..Plictiseală! Îmi aduc aminte că peste o săptămână trebuie să particip la o nuntă cu toate că nu am chef de așa ceva. Dar trebuie! Și iar gândul că nu am cu ce să mă îmbrac la un asemenea eveniment nu îmi dă pace. Scriu rochii de seară online și încep din nou căutările pe internet. Cine știe, poate până la urmă am noroc și găsesc ceva..

Nu am chef nici azi să scriu. Oare mâine va fi la fel? Tot ce se poate…

Facebook Comments

About Mihaela

2 comments

  1. Macar recomanda si altora niste SFuri bune. 😉

  2. Pai poate dupa ce vezi cateva filme bune itivine inspiratia si te apuci de scris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.