Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Divertisment / Filme / Men in Black 3 – film cu buget redus

Men in Black 3 – film cu buget redus

M-am bucurat foarte mult când am aflat că voi avea ocazia să văd încă un film, marca Men in black. Primele două filme mi-au plăcut foarte mult și ardeam de nerăbdare să văd și pe ultimul. L-am găsit pe internet (filmat din sala) și m-am uitat la el, chiar dacă imaginea nu era stabilă și uneori mâna celui care ținea camera se mai mișca. Nu m-a deranjat acest lucru, ci altceva. Mă așteptam să văd multă acțiune, agenți care luptă extratereștrii ciudați sau amuzanți și replici spumoase schimbate între Will Smith și partenerul său Tommy Lee Jones. Dar nu..Cu toate că unii spun că partea a treia este cu mult mai bună și mai bine gândită decât primele două, eu nu sunt de aceeași părere.  Pur și simplu nu mi-a plăcut și la sfârșit am fost

foarte dezamăgită. Nu m-a impresionat nimic, toată acțiunea filmului a fost fadă și nu a reușit să îmi capteze interesul.

 

 

Săracul Will Smith nu a fost deloc amuzant, cu toate că el s-a străduit din răsputeri. Sau poate nu. Cine știe, poate că s-a săturat și el de rolul agentului secret îmbrăcat la patru ace care vânează extratereștrii hidoși și puși pe fapte rele. Știți de ce aș avea nevoie acum? De un neutralizator care să îmi șteargă din memorie acest film care lasă impresia că a fost făcut având la dispoziție un buget redus, de criză. Păcat!

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. Uneori doar prima parte a unui film e intersanta. Restul sunt doar continuari trase de bar , singura motiviatie fiind banii pe care ii mai pot incasa de pe urma succesului primei parti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.