Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Ficat stresat bătucit și înăbușit

Ficat stresat bătucit și înăbușit

Se ia una bucată de ficat stresat și se pune la macerat într-un castron plin cu ifose, lamentări și lingușeli. Dacă doriți puteți adăuga și câteva lacrimi de crocodil asezonate cu două sau trei oftaturi din toți rărunchii. Amestecul acestor ingrediente dă o savoare deosebită și are un efect imediat, de obicei în favoarea posesorului de ficat stresat. După ce a stat la macerat câteva zile, scoateți cu grija ficățelul din castron și așezați-l pe o suprafață solidă, cum ar fi tăblia tare a unui birou. Nu dați atenție sângelui care se scurge pe birou și înarmați-vă cu un ciocan pentru șnițele. Dacă nu aveți așa ceva, este bun și un baros. Indicat ar fi să purtați niște ochelari de protecție, un șorț cauciucat și niște mănuși  pentru că operația următoare se va lăsa

cu multă vărsare de sânge. Dacă sunteți atenți și nu vă dați cu ciocanul peste degete, atunci sigurul care va avea de suferit va fi ficatul stresat și îmbuibat cu ingredientele minune. Pentru a adăuga un plus de savoare preparatului vă sfătuiesc să vă înarmați cu o scobitoare și să înțepați ficatul de mai multe ori, pe amândouă părțile. Dacă nu se dezumflă imediat și nu eliberează tot cinismul, grandomania și ipohondria prin găurile făcute de scobitoare nu mai pierdeți timpul cu metode mai puțin dureroase ci puneți mâna pe ciocan și treceți la treabă.

Cu fiecare lovitură primită ficatul va deveni mai puțin stresat și se va elibera de toate energiile negative care l-au adus într-un asemenea hal fără de hal. O lovitură pentru duplicitate, încă una pentru pupincurism, una dată cu sete pentru bârfele iscate și ultima pentru lamentările  zilnice. Vă garantez că dacă veți da suficiente lovituri ficatului, în cele din urmă acesta nu va mai avea pic de urmă de stres în el și va fi curat ca lacrima.

Ce a fost greu a trecut. Nu vă mai rămâne decât să așezați frumos ficatul docil într-o cratița tapetată cu unt și să o băgați la cuptor timp de o oră. Aveți grijă ca înainte de a băga ficatul la copt să îl asezonați cu bun simț, respect față de oameni, sinceritate și corectitudine. Sunt ingrediente foarte bune la gust care dau o savoare unică preparatelor. Din păcate sau din nefericire..acestea se găsesc din ce în ce mai greu, dar nu au dispărut de tot.

Poftă bună!

Facebook Comments

About Mihaela

6 comments

  1. Unora s-ar putea sa le cam stea-n gat aromele dar mie chiar parca a inceput sa-mi miroasa. Si zau daca nu miroare bine!

  2. Aoleu, asta e reteta inventata la Bastilia inainte de revolutia Franceza :(..:D

  3. :)))) Buna reteta !!! Putin si la rinichi … n-ar fi rau :)).

    P.S. -> SALUT GMX !!!
    I’m still alive :))

    Articolul tau ma duce cu gandul la filmul „God Bless America” … Well-Hell …. F***k them ALL !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.