Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Divertisment / Muzica / Loreen – Euphoria

Loreen – Euphoria

Lorine Zineb Noka Talhaoui, cu numele de scena Loreen s-a nascut pe 16 octombrie 1983 în Stockholm din parinți de origine marocană. A devenit cunoscută în 2004 atunci când a participat la competiția Swedish Idol unde a obținut locul 4. După acest moment ea și-a îndreptat atenția către producția muzicală, însă a prezentat și câteva emisuni tv. S-a implicat de asemenea în industria de televiziune și ca producator la câteva show-uri. În 2011 a revenit în atenția publică în postura de cântăreața atunci când a participat la competiția națională „Melodifestivalen” cu piesa „My heart is refusing me”. Chiar dacă nu a ajuns în finală, piesa ei a devenit un hit în Suedia. În 2012 și-a încercat din noul norocul cu „Euphoria” iar de data asta a câștigat selecția

națională care a dus-o direct la Baku devenind una din piesele favorite la câștigarea competiției, ceea ce s-a și întâmplat.

Sursa: http://www.profm.ro

 

Lansarea albumului ei de debut „Rapture” e programată la scurt timp după Eurovision 2012 și în mod sigur se va bucura de succes dupa impactul pe care l-a avut în acest show.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.