Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / O schimbare de culoare

O schimbare de culoare

De mult timp mă bătea gândul să schimb tema blogului și azi am reușit să fac acest lucru. Îmi plăcea și precedenta dar culorile închise dădeau blogului un aer de tristețe. Așa că azi, de plictiseală și din cauză că nu prea aveam chef să scriu ceva pe blog, am făcut această temă. A durat câteva ore până am pus-o cât de cât la punct, dar nu mă plâng. În general sunt mulțumită de cum mi-a ieșit, cu toate că mai am de făcut câteva mici modificări.Imaginea din stânga-sus nu prea îmi place și cred că ar trebui să caut altceva, dar nu prea am ideea ce s-ar potrivi. Nu prea îmi place nici chenarul de la postări și încă nu știu dacă ar fi bine să îi modific grosimea de la 2 pixeli la 1 pixel sau să elimin definitiv. Mai am mult de muncă până modific fiecare articol

pentru că s-a cam dus pe apa sâmbetei aranjamentul lor în pagină, dar trebuie neapărat să fac și asta. În orice caz acum sunt obosită și nu mai schimb nimic în seara asta. Voi avea timp în zilele următoare să fac tot felul de modificări până voi fi pe deplin mulțumită. Probabil o voi păstra câteva luni și apoi o voi schimba și pe aceasta. Mă plictisesc repede și simt nevoia să schimb câte ceva. Dacă e bine sau nu, vom vedea pe parcurs.

Facebook Comments

About Mihaela

11 comments

 1. Sa fie lumina! Si se facu lumina. Cam tipator rosul dar nah, asta-i parerea mea. Succes!

 2. grija pt varianta smartphone

 3. Am intrat pe blog de pe telefon, vede automat thema pentru mobil. Totul pare in regula in afara de top meniu..Voi rezolva si asta..dupa masa. Multumesc mult..:)

 4. Eu zic ca te reprezinta. Arata mult mai bine ca inainte, e lumios si viu.

 5. Arata bine tema dar rosul e un pic prea tare, cu toate astea are si un avantaj – e foarte vizibil.
  Imaginea din stanga-sus o poti schimba cu un logo care sa te reprezinte.

 6. E frumos rosul, e viu.

 7. Luminaaaa!!! Imi place maimult asa.

  • Ma bucur ca iti place..De cand am scris articolul am mai schimbat de cateva ori thema. Aceasta nu e facuta de mine..Am modificat cate ceva..si cam atat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.