Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Am câștigat un laptop

Am câștigat un laptop

Nu am scris mai repede despre rezultatul concursului organizat de Groparu în colaborare cu www.evocomputers.ro la care am participat cu acest articol pentru că am așteptat să primesc mult râvnitul premiu. Dintre cele 22 de articole participante la acest concurs, al meu s-a numărat printre cele 5 alese de juriu care au trecut în etapa următoare a concursului (vot). Timp de câteva zile cititorii groparului și nu numai au votat articolele din concurs și spre marea mea bucurie, la sfârșitul perioadei de votare articolul meu avea cele mai multe voturi. Ce pot să spun mai mult? Sunt foarte mulțumită de acest laptop HP 6910p din clasa business care deși este unul second (recondiționat)  arata impecabil și merge foarte bine. Acum este pe biroul

băiatului, butonează la el și sunt curioasă cât rezistă bateria. Sunt tare încântată de acest laptop mai mult decât aș fi dacă aș fi cumpărat unul nou, pentru că este  câștigat la un concurs destul de greu.

Ce pot să spun mai mult? Sunt foarte mulțumită de acest laptop HP 6910p din clasa business care deși este unul second (recondiționat)  arata impecabil și merge foarte bine. Acum este pe biroul băiatului, butonează la el și sunt curioasă cât rezistă bateria. Sunt tare încântată de acest laptop mai mult decât aș fi dacă aș fi cumpărat unul nou, pentru că este premiul câștigat la un concurs destul de greu, după părerea mea. Am participat la mai multe concursuri asemănătoare, dar niciunul nu a depins de voturile cititorilor pentru că numai membrii juriului hotărau cine sunt câștigătorii. Mă bucur totuși că am avut parte de experiența unui concurs cu juriu și voturi, pentru că a fost ceva inedit.

Vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să câștig acest concurs: bloggerii Ninu, Ana Maria, Mirela, Cudi, Jteph, Depresie, Sede, Praf de stele, prietenii de pe facebook, Google + și Twitter, colegii și prietenii fiului meu care au contribuit cu cele mai multe voturi pentru ca Alex să primească acest laptop de ziua lui, colegii mei de serviciu, familia.. Cred că mi-ar lua prea mult spațiu ca să îi enumăr pe toți cu toate că așa aș dori.

Mulțumesc încă odată lui Radu Băzăvan (Groparu) și celor de la Evocomputers.ro pentru că au organizat acest concurs la care am participat și am câștigat!!

Facebook Comments

About Mihaela

10 comments

  1. Bravo, Mihaela! Meritai!

  2. 🙂 Ma bucur mult ca a ajuns la tine !
    Sa-l foloseasca sanatos si fericit stapanul lui !
    Era imposibil sa nu-l castigi, articolul scris de tine a fost de departe cel mai bun, eu mai mult am facut galerie 😀 deoarece chiar mi-a placut articolul foarte tare !

    Felicitari sincere !

  3. Trebuie udat! Felicitari si… La multi ani!

  4. Super … felicitari 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.