Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Seara la plimbare

Seara la plimbare

De zi m-am hotărât să fac plimbări lungi în fiecare seara, împreună cu Bobiță, câinele meu. Sărăcuțul, are nevoie de mișcare cât mai multă și pentru el mi-am zis că nu ar fi rău să sacrific cam o oră în fiecare seară, adică să îmi mișc posteriorul de pe scaunul din fața calculatorului și să stau mai mult cu el afară, la aer. În seara asta am mers mult pe străduțele slab circulate de printre blocuri, am cumpărat înghețată, într-un cuvânt a fost bine. Și pentru mine și pentru el.Recunosc că eu am mai multă nevoie de mișcare decât el și mă gândesc că ar fi bine ca în serile următoare să alerg, că oricum Bobiță trage de lesă puternic că de multe ori mă forțează să măresc pasul.

Sper ca până mâine seară să nu îmi treacă entuziasmul și lenea să pună din nou stăpânire pe mine. Știu că nu este indicat să crești un câine în apartament pentru că are nevoie de cât mai mult spațiu liber și mișcare, dar asta este situația. Până acum câteva zile nu am crezut că un câine poate face febră musculară. De 1 mai a alergat foarte mult prin grădină iar a doua zi deabia mergea. Inițial am crezut că i-a intrat ceva ascuțit în lăbuță dar nu era așa pentru că nu am găsit nimic. Nu ne-am dat seama ce are și chiar mă gândeam serios să merg  luni cu el la doctor, dar din fericire azi a fost mai voios ca niciodată și plin de energie debordantă, așa cum îi stă bine unui caniche care se respectă.

Acum este obosit și doarme în coșulețul lui. Eu mai am energie de încă o țigară. Dacă mă ține chestia cu plimbatul sau cu alergatul în fiecare seara poate că mă las și de fumat. Dar mă mai gândesc..:)

Până una alta, adică până să mă las de fumat sau să mă apuc de alergat, cred că ar fi mai bine să mă gândesc la ceva mai constructiv, adică să mai schimb câte ceva prin casă. Mobila din dormitor este veche, aş avea nevoie să găsesc pe internet ceva oferte de dormitoare ieftine. Mi-ar mai trebui şi două canapele ieftine, una pentru camera băiatului şi încă una pentru sufragerie, deci am de căutat, nu glumă. Cine mai are timp de alergat?

Facebook Comments

About Mihaela

6 comments

 1. Ei, cum am reusit eu sa ma las dupa ce am fumat 3 ani de zile ca un turc, cu siguranta si tu o sa poti :))))
  Problema este ca eu eram singur si nu-mi facea nimeni pofta :))))
  acum dupa cum stii, am deja 14 ani de cand nu am mai atins tigara, dar la mine in casa nu las pe nimeni sa fumeze :))) sant un adevarat Zbir 😀

  Neaparat tre sa faci ceva sa apara si la tine pozele mai mari :))) Bobitza merita sa apara in poster… nu in timbru ca acum 😀

  • Pozele de la inceputul articolului sunt featured..asa apar. O sa pus si unule mai mari, dar nu prea am pentru ca Bobita se ascunde cand ma vede cu aparatul in mana, nu vrea sa fie fotografiat si pace..:)

 2. Pai ia sa nu puna lenea stapanire! Si sa alergi, ar fi perfect!
  Te pup!

  • Da, sora-mea..tu ai mare dreptate..Și aseară ne-am plimbat (eu cu Bobiță) și a fost bine. Asta ziceam, sper sa mă țină. Alex este bucuros că a scăpat de plimbatul câinelui și seara și mi-a atras atenția că dacă am promis pe blog, asta înseamnă că musai să mă țin de promisiune, că acum știe toată lumea..:) Deci cale de întors nu mai este.. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.