Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Ei au talent

Ei au talent

Nu am scris nimic despre concursul Românii au talent de anul acesta pentru că am fost foarte dezamăgită de rezultatul ediției trecute, mai precis de câștigătorul primului loc. Sperând că anul acesta va fi altfel, m-am mulțumit să urmăresc emisiunile difuzate de ProTv, să condamn sau să aprob deciziile juriului și să încerc să fac un clasament propriu, acum..la sfârșitul preselecțiilor. Probabil preferințele mele nu sunt pe gustul multor iubitori de ,,muzică bună” și de ,,talente neapreciate” dar nu îmi pare rău. Cel mai mult m-au impresionat cei trei frați din Craiova (Trio Zamfirescu) care au dovedit că funt foarte talentați și pur și simplu au ridicat sala în picioare. Munca, perseverența și pasiunea au ieșit în evidență. Sunt magnifici!

 

Aseară a fost difuzată încă o emisiune și dintre toți concurenții m-a impresionat băiatul de 18 ani din Hunedoara (Cosmin Mihalache) care a impresionat cu melodia cântată la pian. Cred că este un tânăr talentat care are toate șansele să realizeze ceva frumos în viață , cu sau fără ajutorul acestui concurs.

 

Mi-a plăcut foarte mult cum a cântat băiatul de 16 ani (Radu Ionescu) din Craiova. Pur și simplu a uluit pe toata lumea cu talentul sau de a canta la chitara. Pentru mine chiar nu contează că este fratele unui fotbalist celebru (nu am auzit de el). Acest băiat talentat are toate șansele să se numere printre finaliștii acestui concurs și îi urez mult succes.

 

 

Ei sunt concurenții care m-au impresionat cel mai mult și pe care aștept să îi revăd în finală. Sper ca anul aceta să câștige adevăratele talente și să nu se mai aleagă câștigătorii pe alte criterii (cazuri sociale numai bune de mediatizat și de stors lacrimi). Vreau ca acest concurs sa însemne ceva mai mult decât o emisiune de divertisment realizată de ProTV și prin intermediul ei să se descopere  adevăratele talente din România.

Facebook Comments

About Mihaela

3 comments

  1. Uite eu nu pot intelege de ce la acest concurs se aleg in general doar muzicienii, solistii vocali.. si nu si alte talente, cum ar fi sculptorii, dansatorii, scamatorii..etc.
    Talentul se poate manifesta in multe feluri, nu cred ca trebuie sa fi solist vocal ca sa fi talentat.
    Am vazut prima editie si gata, mi-am pierdut interesul pentru ea !

  2. Eu inca nu mi-am pierdut interesul, desi imi dau seama ca totul este regizat pana in cele mai mici amanunte.

  3. este un show televizat, facut special pentru audienta. Daca rezultate ar fi fost sa fie corecte, nu s-ar fi televizat, si s-ar fi facut cu un juriu mai avizat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.