Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Blogal initiative / Papuci? De ce nu?

Papuci? De ce nu?

Mai este puțin și vine vara, dar asta știți și voi. Nu îmi place căldura și nici soarele arzător, cred că am mai spus asta de multe ori. Dar cum nu pot să evit anotimpul acesta al anului încerc să fac tot posibilul să diminuez efectele neplăcute ale căldurii. Și cum nu pot merge pe stradă cu un ventilator după mine sau altceva de genul acesta, singura modalitate este să îmi aleg haine și încălțăminte cât mai confortabile și ușoare. Datorită Blogal Inițiative am aflat de campania lansată de magazinul online zorilestore.ro și mi s-a părut interesantă, mai ales că toată lumea care participă are de câștigat. Așa  că m-am hotărât să particip și eu, asta așa.. că tot vine vara și am nevoie de o pereche de papuci, sau două…. Mi-am ales

deja modelul acesta  și aștept să îi primesc ca să mă conving că sunt ușori, confortabili și (sper) rezistenți. Sper să primesc numărul meu, adică 38 și modelul pe care l-am ales, pentru că mai trebuie să scriu un articol în care să spun ce părere am despre papuci..:)

Facebook Comments

About Mihaela

6 comments

  1. Ia papucii neamule! :))
    Sa-i porti sanatoasa Mihaela!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.