Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / O mică schimbare…

O mică schimbare…

De câteva zile am schimbat vechiul meu abonament cu Vodafone Mega 8 (6.45 euro/luna cu 80 minute si SMS nationale, 800 Minute si SMS in retea, 80 MB trafic national inclus in pachet..și câteva bonus-uri) la care am adăugat și abonament internet de 4 euro/lună. Cu punctele acumulate (aproape 2000) am comandat și un smartphone – Samsung Galaxy S5360 negru cu gri de care sunt foarte încântată. Schimbarea abonamentului, negocierile și explicațiile le-am avut telefonic cu o doamnă de la Vodafone, iar după două zile am primit prin Fan Curier pachetul cu noul telefon. Totul s-a întâmplat destul de rapid probabil ca să fie siguri că nu mă răzgândesc.

Deși la început mi-am cam prins urechile până la urmă am făcut majoritatea setărilor necesare. Din păcate nu am reușit să preiau numerele din agenda din vechiul telefon, cred că trebuia să le transfer mai întâi pe cartela SIM și apoi să mut cartela în noul telefon. Probabil o să fac și asta într-o zi, deși nu mai vreau să am de-a face cu vechiul (6 ani) meu telefon Sony Ericsson.

Îmi place că dacă vreau să navighez pe internet pot să mă conectez cu telefonul prin WI-FI la o rețea wireless disponibilă. Când sunt acasă este ok, ma pot conecta la rețeaua noastră pentru că știu parola, dar în oraș este mai greu. Știu că sunt zone (bar, cafenea, mall) unde internetul wireless este gratuit dar în Deva sunt destul de puține. Ce nu îmi place la el este faptul că nu pot să scriu destul de repede, literele sunt mici și de cele mai multe ori tastez altceva și chestia asta mă cam enervează, dar sper să mă obișnuiesc cât mai repede.

Ce ar mai fi de spus? Nu mă pricep la telefoane și până acum m-am mulțumit cu unul simplu pentru că mă interesa doar să pot suna, să trimit mesaje și cam atât. Dar dacă se poate mai mult de ce să mă mulțumesc cu puțin? Sper numai ca atunci când voi primi factura de la Vodafone să fie totul bine și să nu regret pasul făcut.

Facebook Comments

About Mihaela

5 comments

  1. Salut, Mihaela! Mi-ai lipsit! Ma bucur pentru noua ta achizitie, eu folosesc inca un telefon Nokia 2330 din perioada cretacica. N-am butonat niciodata un smartphone, un ipad sau alte minuni dintr-astea tehnologice. Zau, sunt depasita! 🙂

  2. In agenda cand vrei sa faci apel glisezi pur si simplu contactul catre dreapta .. iar cand vrei sms catre stanga 😉 un mic secret .. Trebuie sa opresti animatiile ferestrelor .. sa il treci pe 2g sa iti instalezi un task killer .. astea pentru a te tine bateria mai mult .. eu am un S5570

  3. literele nu sunt mici daca activezi functia de rotire a ecranului si il intorci intr-o parte 😉

  4. Mult succes cu noul tau telefon 🙂 si sa-l stapanesti cu placere. nu cred ca astia de la vodafone fac shmecherii asa de hotie pe fata ca alte retele pe care le cunoastem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.