Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Divertisment / Tehnica de recrutare

Tehnica de recrutare

Într-o zi, o directoare de succes de la resurse umane a fost călcată de un autobuz în timp ce se plimba și a murit. Sufletul ei a fost întâmpinat la porțile Raiului de catre Sf. Petru în persoană.
– Bine ai venit în Rai. Dar înainte să te instalezi, se pare că avem o problemă. Vezi tu, n-am mai avut niciodata un director de la resurse umane care să ajungă până aici și nu suntem prea siguri ce să facem cu tine.
– Nici o problemă, doar lăsați-mă înăuntru.
– Aș vrea eu, dar am ordine de sus. Vei petrece o zi în Iad și una în Rai și apoi vei alege în care din ele vei vrea să-ți petreci eternitatea.

– De fapt eu m-am decis. Prefer să rămân în Rai.

– Îmi pare rău, regulile sunt reguli. Și astfel a trimis-o prima dată în Iad. Ușile s-au deschis și ea s-a găsit călcând pe iarba verde a unui teren de golf minunat.

Mai departe era un local unde erau toți prietenii ei – directori cu care lucrase și toți o aclamau. Au alergat spre ea, au sărutat-o pe ambii obraji și au discutat despre vremurile trecute. Au jucat o rundă excelentă de golf iar apoi s-au dus în local unde au mâncat o cină excelentă formată din friptură și homar. A facut cunoștință și cu Diavolul, care era de fapt un tip de treabă (chiar draguț) și s-a distrat de minune spunând bancuri și dansând. Toți au dat mâna cu ea și și-au luat rămas bun în timp ce se urca în lift.

Urmatoarele 24 de ore și le-a petrecut în Rai odihnindu-se pe nori și cântând la harpă. S-a distrat de minune și cele 24 de ore au trecut fără să-și dea seama. Sf.Petru a venit și a luat-o.

– Deci, ai petrecut o zi în Iad și una în Rai. Acum alege eternitatea.
– Nu credeam că am să spun asta, adică, în Rai a fost beton, dar cred că m-am simțit mai bine în Iad. Așa că Sf.Petru a escortat-o la lift, care s-a reîntors în Iad. Când ușile s-au deschis a văzut un peisaj dezolant, pustiu, acoperit cu gunoi și mizerie. Prietenii ei erau îmbrăcați în zdrențe și colectau gunoiul în saci. Diavolul a venit și și-a pus brațul în jurul ei.

– Nu înțeleg, spuse femeia tremurând, ieri când am fost aici era un teren de golf și un local unde am mâncat homar, am dansat și m-am simțit bine. Acum nu mai e decât pustiu și gunoi, iar prietenii mei sunt toți mizerabili. Diavolul s-a uitat la ea și a zambit.

– Ieri te recrutam. Azi esti angajată…!!!

Facebook Comments

About Mihaela

3 comments

  1. ma regasesc.. foarte adevarat

  1. Pingback: Cum sarbatorim de ziua GSMRo.ro? | GSMRo

  2. Pingback: Aniversam 1 an de GSMRo.ro | GSMRo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.