Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Regele a murit, trăiască regele!

Regele a murit, trăiască regele!

Am primit o leapșă de la Claudia și m-am gândit că nu ar fi rău să scriu un articol despre ce a însemnat anul 2011 pentru mine și ce planuri am în 2012. O să încerc să fac acest lucru deși după părerea mea nu prea sunt foarte multe de spus. Anul care a trecut a fost unul foarte greu și într-un fel mă bucur că s-a terminat. Am multe așteptări de la noul an și îmi doresc din tot sufletul să nu mă dezamăgească. Sper că la anul pe vremea aceasta să pot spune că regret că s-a sfârșit. În anul ce a trecut am continuat să mă ocup de copilul meu de suflet www.ocpihunedoara.ro de care am grijă de mai mulți ani de zile și am pus pe picioare site-ul www.grupscolarionmincu.ro. Amândouă au aceeași temă wordpress creată de mine, dar vreau să fac alta.

Cu trei ani în urmă am descoperit minunata lume a blogurilor în care am încercat să mă integrez și eu. Blogul meu a suferit multe transformări din cauza încercărilor mele de a-l face interesant și atractiv. La începutul anului 2011 am făcut pasul decisiv cumpărând acest domeniu și am instalat blogul pe un server nou. Am scris destul de multe articole pe diferite teme, dar majoritatea din ele sunt dedicate concursurilor online la care am participat. Făcând un mic bilanț pot spune că anul trecut am câștigat ceva bănuți cu ajutorul blogului dar cel mai mare câștig a fost faptul că  am cunoscut oameni interesanți care au multe de spus și întotdeauna citesc cu plăcere ceea ce scriu. Ceea ce regret foarte mult este că până acum nu am avut ocazia să mă întâlnesc cu nici un blogger în offline dar sper că voi remedia să asta, cât de curând.

Ce planuri am în 2012? Încă nu știu pentru că nu mi-am făcut niciun plan. Tot ce pot spune este că sper ca totul să fie bine și să am timp să scriu cât mai mult despre ceea ce îmi place dar și despre ceea ce mă deranjează. Îmi doresc mai mulți cititori și comentatori pe blog, dar nu fac din asta un obiectiv major pentru că mi-am dat seama că e destul de greu să atragi cititorii și mai ales să îi transformi în unii fideli. Dar voi încerca..

Deoarece știu că pe foarte mulți bloggeri nu prea îi încântă ideea de a prelua această leapșă nu o să nominalizez pe cineva anume pentru că nu vreau să mi se răspundă printr-un refuz. Cine dorește poate să preia liniștit această leapșă, să scrie câte ceva și să o transmită mai departe.

Facebook Comments

About Mihaela

6 comments

  1. Mihaela, hai ma sa organizam si noi un blogmeet!

  2. E mult mai bine sa nu lucrezi dupa un plan anume pentru ca de iti vine sa schimbi ceva in viitor va fi dificil si nu cred ca vrei sa ai greutati din aceasta cauza. Cred ca e mult mai bine sa facem mereu ceea ce ni se iveste si asa macar suntem fericiti chiar daca poate nu vom castiga atat de bine. Succes in continuare si fie ca 2012 sa iti aduca numai succese in toate domeniile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.