Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Vecina nebună

Vecina nebună

În fiecare dimineață, cam pe la ora 4, începe cearta și scandalul într-un apartament de pe scara blocului unde locuiesc  și trebuie să mă trezesc. Nu știu care din vecinele mele a luat-o razna, dar faptul că se aude foarte bine cum se cearta cu cineva chiar mă deranjează. Problema este că nu știu sigur care dintre vecinele este autoarea. Tind să cred că ar fi baba care locuiește în apartamentul de sub al nostru, deși nu cred pentru că nu ar avea cu cine să se certe, ea locuind singură de când i-a murit soțul. Și dacă totuși este ea cea care se cearta și face scandal în fiecare dimineață înseamnă că a luat-o razna rău de tot.

Poate o bântuie în fiecare dimineață ,,mult iubitul,, ei soț și nu o lasă să doarmă sau vrea să îi aducă aminte cât de mult a iubit-o și că o așteaptă cu nerăbdare..lângă el. Din apartamentul care este deasupra nu ar avea cum să se audă pentru că din câte știu eu baba care locuia acolo a murit acum câteva luni și..logic ar fi să fie mută. Sau mă înșel eu? Adevărul este că nu prea sunt la curent cu ,,evenimentele sociale,, la care participă vecinii mei. Habar nu am cine moare, cine se căsătorește și cine a mai născut și ce anume. Nu mă interesează! Din partea mea pot să facă ce vor în casa lor atâta timp cât nu mă deranjează pe mine.

Sunt obișnuită să mă trezesc dimineața foarte devreme și poate că nu ar trebui să mă deranjeze ,,soneria,, aceasta neobișnuită, dar nu este așa. Aș vrea să aflu care este baba nebună care face vocalize în fiecare dimineață și să găsesc o metodă eficientă de a-i închide gura, la propriu și la figurat!

Facebook Comments

About Mihaela

4 comments

  1. Mihaela, muta-te la curte… 🙂

  2. Vai… Cred ca e oribil… nu se poate bate in calorifer sau cam asa ceva? 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.