Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Super Blog – the end

Super Blog – the end

Două luni de zile am scris articole pe blog pentru concursul Super Blog 2011 și am ocupat poziția 20 în clasament. Munca mi-a fost răsplătită cu un voucher în valoare de 100$ cu care am achiziționat de la oktal.ro un monitor LCD Asus VH192D. Puteam comanda orice produs Asus de la acest magazin online, dar chiar aveam nevoie de un monitor nou ca să înlocuiesc pe cel spart de copil. Cu toate că acesta este cel mai ieftin (366 ron inclusiv TVA) a trebuit să mai scot din buzunar 43 Ron. Gaură în portofel nu s-a făcut, dar preferam să pot cumpăra orice produs de la oktal.ro, indiferent de firmă, cu acest voucher. Dar cum regulile jocului (adică ale concursului) trebuie respectate până la sfârșit, trebuia să mă conformez și să fac acest

compromis. Nu pot spune că acest monitor mă încântă în mod deosebit dar nici că îmi displace. Nu o să mă apuc acum să îl descriu și nici să îl laud. În clipa de față pentru mine nu reprezintă nici mai mult nici mai puțin decât ceea ce este de fapt în realitate. Sper să aibă viață cât mai lungă ca să își facă datoria cât mai mult timp posibil și să nu sufere nici un accident asemănător cu cel al fratelui său mai mare, Asus LED MS228H. Nu voi mai scrie nimic despre acest concurs, dar poate că o să fac asta anul viitor. Deocamdată sunt hotărâtă să nu mai particip, dar poate până la anul voi uita de peștele Zen și de pisica Prius și voi redeveni fan Super Blog.

P.S. Aștept să primesc și diploma de super bloger, nu am uitat!

Facebook Comments

About Mihaela

6 comments

  1. Anul trecut am câștigat 500$..

  2. Nu vrei să mai participi la anul la SuperBlog din cauza unor postări scrise de altcineva din concurs? De ce? Mie, personal, „Dacă e Zodia Zen” și „Pisica şi Prius” mi s-au părut absolut geniale… Ca multe altele de acolo, de fapt…:)

  3. Felicitari pentru castig. Si pana la anul… mai vezi tu!

  4. Multumesc Ioana. Nu s-a intamplat nimic iesit din comun..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.