Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Blogwars 2011 / Finala Blogwars 2011

Finala Blogwars 2011

Concursul Blogwars 2011 a ajuns la final și în calitate de jurat trebuie să votez. Am făcut acest lucru la fiecare etapă și recunosc că de cele mai multe ori mi-a fost destul de greu să mă hotărăsc asupra clasamentului pentru că toate articolele erau bune. Pentru etapa 3 chiar am scris un post pe blogul meu în care am explicat criteriile mele de jurizare și am scris pentru fiecare articol concurent ce mi-a plăcut și ce nu. Pe mulți dintre concurenți i-a deranjat și au criticat argumentele mele, dar nu m-am supărat. Am continuat să pun clasamentul meu la fiecare etapă dar nu am mai scris nici un articol explicativ pentru că am ajuns la concluzia că nu avea rost să mai deranjez concurenții. Acest articol îl scriu pentru că spre

deosebire de celelalte etape, de data aceasta se cere și un link la articolul de pe blog în care trebuie să argumentez votul acordat și fără el  nu pot să public votul meu pe platforma concursului fără el.

Articolele din finală sunt Un ignorant din viitor – www.soacra.eu și Paper Book Cameleon – www.blog.alter-ego.ro. Amândouă mi-au plăcut foarte mult dar cel care m-a captivat a fost cel scris de Postolachi Dumitru (blog alter-ego.ro). Trebuie să aduc și argumente, nu? Articolul este plin de informații utile despre de istoria computerelor și a portabilelor în mod special. Îmi place ideea laptop-ului care se pliază în funcție de preferințele utilizatorului și poate fi transformat în televizor, eBook Reader, tabletă, GPS, smartphone sau carte de credit. Interesant!

Clasamentul meu pentru această etapă este:

1. http://blog.alter-ego.ro/advertorial/paper-book-cameleon/

2. http://www.soacra.eu/un-ignorant-din-viitor/

Felicitări celor doi finaliști dar și celorlalți concurenți care au participat la acest concurs!

Facebook Comments

About Mihaela

3 comments

  1. Postolachi Dumitru

    Multumesc! Aceasta e tot ce pot sa spun…

  1. Pingback: Câștigătorul BLOGWARS 2011 || blogwars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.