Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blogosfera / Ce a fost și ce va fi

Ce a fost și ce va fi

În urmă cu o săptămână am primit o notificare la e-mail de la Host Labor în legătură cu domeniul gmxul.com cum că a cam sosit vremea să decid dacă vreau să îl reînnoiesc sau să renunț la el. Câteva zile am fost nehotărâtă pentru că nu știam dacă e bine să renunț definitiv în a scrie pe blog sau a continua. Făcând un mic bilanț al activității mele nu prea am cu ce să mă laud. Nu sunt un nume cunoscut în blogosfera românească, dar nici nu am avut această intenție. Când am avut chef am scris despre ce am vrut eu și din când în când am participat și la concursuri pentru bloggeri. Uneori am câștigat, alteori nu, dar asta contează mai puțin. În primul rând am vrut să îmi demonstrez mie dar și celor apropiați (care mi-au spus verde în față că

nu am stofă de așa ceva) că pot mai mult și acesta a fost unul din motivele care m-a determinat să nu renunț la blog așa că am plătit pentru reînnoirea domeniului pentru încă un an de zile. Dacă tot am luat hotărârea de a continua cu acest blog poate ar fi bine să fac și ceva modificări. Probabil voi schimba actuala temă pentru că m-am plictisit de ea și vreau altceva. O să încerc să fac eu una pe gustul meu și dacă nu o să reușesc voi alege una din miile disponibile pe internet, dar asta rămâne de văzut. Îmi dau seama că în afară de design va trebui să schimb și felul cum și despre ce scriu, ceea ce mi se pare mai dificil din mai multe motive. O să încerc să nu mai fiu rigidă și să mai adaug din când în când sare și piper articolelor mele.

Nu promit că voi scrie un articol pe zi cum fac alți bloggeri pentru că timpul nu îmi permite dar voi încerca să nu fac pauze prea mari. Nu promit că de azi înainte voi fi mult mai activă prin comentariile mele pe alte bloguri pentru că îmi place mai mult să citesc decât să comentez și chiar nu vreau să ,,mă bag în seamă,, sperând că așa voi atrage cititori pe blogul meu.

Concluzia este că voi continua să scriu pe acest blog pentru că fiecare nou articol este o adevărată provocare pentru mine și asta contează cel mai mult!!

Facebook Comments

About Mihaela

8 comments

  1. Ai luat o decizie buna sa mentii blogul. In fond este o pasiune frumoasa.

  2. Ai luat cea mai buna decizie! Si au as fi procedat la fel, eu care scriu din an in pasti…

  3. Nu, nu trebuie renuntat la blog! Cu domeniul .com… si pe mine ma bate gandul sa renunt la el si sa-mi iau unul al meu pe .ro, mai ales ca am si oaresce pile (de la fiul meu!)!

  4. Poti schimba oricand tema. Ma bucur ca nu renunti, promit sa intru mai des de acum incolo 🙂

  5. Multumesc mult Ionut si bine ai venit pe blogul meu.. Da, tema blogului o pot schimba oricand dar vreau sa fac eu una, vreau sa fie ceva deosebit. Am mai facut cateva pana acum..dar tot le-am schimbat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.