Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Blogal initiative / Cadouri de la Evomag

Cadouri de la Evomag

În ultimul timp am scris mai multe articole despre ce cadouri aș dori să fac celor dragi dar în niciunul nu am specificat ce mi-aș dori eu. Și pentru că până acum nimeni nu m-a întrebat ce mi-aș dori să primesc anul acesta de Crăciun voi scrie aici în speranța că totuși cineva va citi și îmi va face cadou ceea ce îmi doresc.  Sau poate citește Moș Crăciun în cazul în care, în afară de scrisorile trimise de copiii din întreaga lume, mai are timp. Deci, ce cadou mi-ar plăcea să primesc anul acesta? O întrebare destul de simplă al cărui răspuns nu este complicat pentru că în momentul de față am nevoie de un telefon mobil nou. De aici încolo vine greul pentru că trebuie să mă hotărăsc ce model este pe gustul meu.

Dintre toate modelele pe care le-am găsit pe www.evomag.ro am ales un Samsung, modelul I9100 Galaxy S II. Adevărul este că îmi place foarte mult pentru că are un design elegant, este subțire (8,49 mm) și se poate ține ușor în mână. Ecranul oferă o claritate foarte bună a imaginii dar și un raport de contrast înalt, iar videoclipurile sunt redate cu claritate. Acest smartphone este impresionant datorită procesorului Samsung Dual Core care oferă multitasking de mare viteză dar și datorită dispozitivelor aplicațiilor care încântă utilizatorul:

Direcția feței și traducere vocală
Readers Hub și Social Hub 2.0
Music Hub
Microsoft Exchange ActiveSync
Criptare pe dispozitiv
VPN (Virtual Private Network – Reţea Virtuală Privată)
MDM (Mobile Device Management – Gestionarea Dispozitivelor Mobile)
Cisco WebEx și un UX nou, personalizat
Cameră de 8 MP cu bliţ LED
Înregistrare şi redare Full HD

Îmi dau seama că dacă scriu despre prețul acestui smartphone se duce tot farmecul și magia Crăciunului pălește, dar fiind o persoană realistă nu pot să trec cu vederea acest aspect. Prețul de 2.099 lei (inclusiv TVA) nu mi se pare exagerat de mare pentru că îmi dau seama că este pe măsura performanțelor sale. Îmi place că www.evomag.ro oferă și modalitatea plății în rate online, cu ajutorul creditelor la BRD Finance, Europe Bank și Raiffeisen Bank, deci nu este dificil de achiziționat.

 Sărbători Fericite!

Articol scris în cadrul campaniei inițiată de blogalinitiative.ro si evomag.ro.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.