Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Organizatorii SuperBlog 2011

Organizatorii SuperBlog 2011

Acesta este ultimul articol pe care îl scriu pentru concursul Super Blog. A fost un drum lung și obositor dar am ajuns la final. Nu am vrut să renunț pe parcurs, dar datorită timpului mare alocat fiecărui articol am neglijat alte îndatoriri mult mai importante. A trecut și asta și sincer vă spun..mă bucur că s-a sfârșit.

Ce aș schimba la Regulamentul SuperBlog?

Aș vrea să se revină la regula de anul trecut privind posibilitatea înscrierii unui blog în concurs numai dacă are o vechime mai mare 6 luni unui blog și

la media de cel puțin un articol pe săptămână publicat în perioada de când a apărut blogul până la înscrierea la concursul Super Blog pentru că anul acesta au concurat bloguri create special pentru concurs și nu mi se pare corect. În legătură cu termenul limită al publicării articolelor pentru fiecare etapă: Dacă un blogger dorește să publice un articol pentru o etapă a cărui termen limită a expirat ar fi bine să nu mai aibă posibilitatea să facă asta și astfel să fie eliminat din concurs. Știu că sunt prea dură dar mi se pare prea mică penalizarea de 1 punct pentru fiecare zi întârziere și chiar nu îi văd rostul. Termenul limită ar trebui respectat de toți concurenții și dacă din diferite motive un concurent nu mai poate scrie articolele la termen, ghinionul lui. În felul acesta s-ar elimina din start și suspiciunile de ,,inspirație,, de pe alte bloguri concurente.

În legătură cu temele probelor. Aș vrea ca pe viitor enunțul acestora să fie clar de la început astfel încât concurenții să nu mai fie nevoiți să ceară lămuriri pe parcurs.

Ce aș păstră în regulamentul SuperBlog? Restul articolelor din regulament mi se par rezonabile și nu aș schimba nimic, în afară de ce am scris mai sus.

În încheiere ce pot să spun? Mi-a plăcut concursul de anul acesta cu toate că probele au fost mai grele decât cele de anul trecut, dar asta nu m-a deranjat chiar deloc. În momentul de față nu pot spune cu certitudine că voi mai participa și anul viitor la acest maraton pentru că am timp să mă gândesc la asta un an întreg. Recunosc că sunt puțin dezamăgită și supărată, dar sunt sigură că îmi va trece repede și mai târziu îmi voi aduce aminte cu drag de acest concurs.

Țin să le mulțumesc din inimă organizatorilor,  Pcnews și SwissPlan.biz pentru implicarea de care au dat dovadă pe întreaga perioadă a concursului dar și pentru răbdarea și nervii de oțel. Încă odată s-au dovedit a fi niște profesioniși în adevăratul sens al cuvântului și nu pot să am decât cuvinte de laudă la adresa lor.

Am scris acest articol pentru Etapa nr.33 a concursului Super Blog 2011.

Facebook Comments

About Mihaela

4 comments

  1. Bafta, Mihaela!

  2. Multumim si noi pentru feedback si propuneri si ne bucuram ca ai participat si anul acesta! Mult succes in toate proiectele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.