Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Parteneri media SuperBlog 2011

Parteneri media SuperBlog 2011

Partenerii media de anul acesta ai concursului SuperBlog sunt: TVR–Zon@ IT, RadioLynx, Connect, Photo Magazine, 121.ro, MediaLOOK, PRwave, MoneyWatch.ro, Obisnuit.eu, LexaVerzes.ro. Mă așteptam ca partenerii media să își facă mai mult simțită prezența în mediatizarea concursului de anul acesta dar se pare că nu a fost așa, cu unele excepții. Am găsit câteva articole despre Super Blog pe  MoneyWatch.ro, Obisnuit.eu, LexaVerzes.ro și câteva comentarii de ale lor pe http://pcnews.ro și cam atât. Sincer, chiar doream să se implice mai mult, măcar cu sfaturi utile. În schimb mi-au plăcut foarte mult  emisiunea Super Blog moderată  Claudia Pătrașcu de la RadioLynx și cu această ocazie vreau să o felicit din toată inima.

 • TVR–Zon@ IT – Are o prezență destul de bună în mass media dar și pe canalele de socializare, cum ar fi Facebook și Twitter. Emisiunea Zona@IT este despre noutăți și informații din zona IT se difuzează pe TVR1 și în reluare pe TVR2.
 • RadioLynx – Muzică bună, emisiuni interesante, echipă de profesioniști entuziaști.
 • Connect – Cea mai mare revistă de telecomunicații din Europa care este foarte cunoscută atât în offline cât și în online. Cei pasionați de tehnologie pot găsi aici multe articole interesante și foarte utile.
 • Photo Magazine – Este o revistă destinată pasionaților de fotografie și conține informații despre diferite modele de aparate de fotografiat și camere digitale. Am găsit și o galerie foto cu multe imagini interesante dar și un forum.
 • 121.ro – Este  o comunitatea a femeilor senzaționale. Am găsit articole interesante despre modă, familie, dragoste, sex dar și sfaturi utile și un forum destinat discuțiilor de orice gen.
 • MediaLOOK – Centru de relații media care ajută companiile în distribuirea știrilor către jurnaliști, editori, bloggeri și website-uri iar comunicatele de presă sunt optimizate pentru a capta rapid interesul cititorilor vizați.
 •  PRwave – Este primul site din România dedicat în totalitate expertizei în imagine, comunicare și relații publice pentru afaceri.
 • MoneyWatch.ro – este blogul câștigător la concursul Super Blog 2009. Nu îl cunosc pe Bogdan Mihalascu, cel care scrie pe acest blog, dar am citit multe articole interesante scrise de el și pot spune cu mâna pe inimă că omul acesta are talent, nu glumă!
 • Obisnuit.eu – este blogul câștigător la Concursul Super Blog 2010. În anul care a trecut de la câștigarea marelui premiu Manuel Cheța a devenit un blogger foarte cunoscut și apreciat în blogosfera românească și eu îi doresc cât mai multe realizări în online, pentru că știu că este foarte ambițios și nu se teme de concurență.
 • LexaVerzes.ro – este câștigătoarea locului II la Concursul Super Blog 2010. Mie îmi place foarte mult cum scrie și chiar nu înțeleg de ce nu a mai dorit să participe și la ediția din anul acesta și a ales să fie partener media.

 

Am scris acest articol pentru Etapa nr.32 a concursului Super Blog 2011.

 

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

 1. Multumesc pentru apreciere! Am ales sa nu particip anul acesta la SuperBlog in calitate de concurent din lipsa de timp. In plus, mi-am dorit o „pauza” de creativitate, si sa pot sa imi aduc aportul la concurs din alt punct de vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.