Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Monitorul perfect de la Asus

Monitorul perfect de la Asus

Băiatului meu Alex care are 16 ani și este un gamer împătimit i-aș face cadou de Crăciun un monitor special creat pentru entuziaștii jocurilor pe calculator. Adevărul este că nu era planificat să schimb monitorul de la computerul lui pentru că cel pe care îl are deja este tot un Asus LED  MS228H de 21,5 inch și nu este mai vechi de un an de zile, dar din cauză că băiatul meu este uneori ,,foarte entuziast” când se joacă, acum o lună a reușit să spargă monitorul cu căștile. Într-un acces de nervi (probabil l-a împușcat vreun rival din jocul lui) a trântit căștile pe birou și în cădere acestea au lovit monitorul destul de puternic reușind să facă o gaură mică în partea dreaptă-jos. Din fericire pentru Alex monitorul încă funcționează

dar imaginea pe care o afișează lasă mult de dorit și este foarte obositoare pentru ochi din cauza razelor care se răspândesc pe aproape jumătate din ecran. La început am fost supărată pe el și l-am asigurat că s-a lins pe bot de alt monitor, dar pe parcurs m-am mai calmat și am început să mă gândesc că ar fi bine totuși să îi cumpăr altul pentru că deja are probleme cu ochii și chiar nu vreau să îi forțeze mai mult decât este necesar. După multe vizite în magazinele online am găsit pe oktal.ro monitorul LCD Asus VG236H și am decis că este alegerea ideală din cauză că are diagonala de 23 inch, este Full HD 3D , are timpul de răspuns de 2ms și vine la pachet cu Nvidia 3D Vision Kit.

Sursă foto: oktal.ro

Designul este sobru dar inspiră forță, iar liniile și unghiurile drepte sugerează o experiență solidă. Imaginile redate sunt vibrante, în culori bine definite și intense. Din cauză că ecranul este glossy și reflectă lumina, cel mai indicat este să fie folosit în condiții de iluminare redusă. Ținând cont că  este cu predilecție dedicat jocurilor 3D dar se descurcă excelent și cu cele în 2D, cred că acest monitor este alegerea perfectă pentru băiatul meu. După cum am spus de mai multe ori, rar mi se întâmplă să deschid un joc pe calculator, dar monitorul acesta chiar îmi place foarte mult și mai mult ca sigur va fi cadoul de Crăciun pentru Alex.

Sursă foto: oktal.ro

Și, așa cum era de așteptat am ajuns și la partea spinoasă, adică banii. Prețul acestui monitor (la evomag.ro) este de 1.938 (inclusiv TVA), dar ținând cont de caracteristicile tehnice impresionante cât și de existența pachetului Nvidia 3D Vision, nu cred că este exagerat de mare. Oktal.ro oferă și modalitatea plății în rate online, cu ajutorul creditelor Card Avantaje deci nu ar fi o problemă dacă nu aș avea toată suma necesară când aș face comanda.

Băiatul merită tot ce e mai bun și mai frumos pe lume!

Am scris acest articol pentru Etapa nr.28 a concursului Super Blog 2011.

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.