Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Blogerii români și Autonom

Blogerii români și Autonom

Autonom rent-a-car înțelege nevoia de mobilitate a blogerilor și de aceea în ultimii ani s-a implicat foarte mult prin susținerea unor evenimente inedite precum  #prinSibiulmeu și Cluj Brands Tour. Adevărul este că citind cele două articole de pe blogul autonom, (Bloggeri Autonom(i), la ClujBrandsTour și Cu bloggerii #prinSibiulmeu) am aflat multe lucruri interesante și din curiozitate am citit și articolele postate de către bloggerii participanți. Mi-a plăcut foarte mult entuziasmul lor și dorința de a mai participa și în viitor la evenimente asemănătoare și în alte orașe din țară.

Parteneriatul Autonom cu bloggerii români nu trebuie să se rezume numai la aceste două evenimente ci trebuie extins pe termen lung. Așa cum cele două orașe au avut parte de o promovare serioasă în online, tot așa ar trebui procedat și în cazul altor orașe sau obiective turistice. România este o țară frumoasă și sunt foarte multe locuri interesante de văzut. De exemplu eu aș propune ca autonom să fie partener la un eveniment asemănător organizat pentru ca bloggeri din toată țara să poată vizita obiective turistice interesante din județul Hunedoara. Cetatea Devei, castelul Corvineștilor din Hunedoara, Sarmisegetuza Regia – fosta capitală a Daciei, lacul Bucura – din Parcul Național Retezat, Arsenal Park de lângă Orăștie sunt numai câteva din multele locuri interesante care merită să fie vizitate de bloggeri și nu numai.

Urmând exemplul unui alt sponsor al acestui concurs care asigură cazarea  gratuită în București pentru noaptea dintre 10 si 11 decembrie 2011 în limita a 10 camere duble pentru 20 dintre finaliștii concursului Super Blog 2011 care doresc să participe la gala de premiere a concursului, și Autonom rent-a-car ar putea să pună la dispoziție câteva mașini pentru transportul gratuit al blogerrilor finaliști până în București. Știu că ar fi mai greu de organizat așa ceva, dar nu imposibil, pentru că autonom.ro are reprezentanțe în 23 de orașe din țară. Mulți concurenți renunță să vină la gala de premieră din cauza distanței foarte mari pe care trebuie să o parcurgă până în București, dar cred că dacă ar avea la dispoziție mașini care să îi transporte gratuit nu ar mai sta pe gânduri.

Pe lângă faptul că mi-ar plăcea să cunosc mulți bloggeri din România eu aș participa bucuroasă și la o întâlnire cu bloggeri din alte țări cum ar fi Bulgaria sau Ungaria. Probabil că s-au mai organizat astfel de întâlniri dar mi-ar plăcea ca Autonom (pe lângă alți sponsori interesați) să fie implicat și să pună la dispoziție mașinile necesare transportului. Probabil că este o idee cam costisitoare dar se poate pune în practică dacă există interes și voință din partea tuturor părților implicate.

Bineînțeles că noi, blogerii, nu vom rămâne datori  și vom scrie pe blogurile noastre articole despre evenimentele la care am luat parte împreună cu Autonom și astfel vom face din ce în ce mai cunoscut și mai apreciat acest brand pentru că se știe că puterea și credibilitatea bloggerilor în mediul online a crescut foarte mult în ultimii ani. Cred totuși că cea mai bună metodă de promovare rămâne publicarea de articolele gen advertorial despre eficiența și seriozitatea acestei firme precum și despre serviciile de calitate oferite clienților.

Un pas important în colaborarea acestei firme cu bloggeri români este participarea sa în calitate de sponsor în cadrul concursului Super Blog  2011 și sper ca anul viitor să se numere din nou printre sponsori. Bineînțeles acesta nu este singurul destinat blogerilor și sugerez ca Autonom să organizeze și să sponsorizeze periodic concursuri cu premii tentante destinate câștigătorilor.

Am scris acest articol pentru Etapa nr.24 a concursului Super Blog 2011.

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. si mie mi-ar placea ca pe viitor cand imi voi redeschide portile blogului sa fac cunostiinta personal cu multi bloggeri, mi-ar palcea sa vad ceva de genul 5-6 bloggeri la o masa intr-o cafenea sau la un eveniment si sa vina fiecare cu cate o idee noua sa fie dezbatuta si sa se lege de un proiect 🙂 eu acum sunt mai visator de fel .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.