Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Real – în pas cu moda

Real – în pas cu moda

Din când în când simt nevoia de o mică schimbare și asta se întâmplă întotdeauna la începutul unui nou anotimp. Nu îmi dau prea bine seama din ce cauză apare nevoia de ceva diferit dar mie mi se pare ceva normal și firesc. Prea multe posibilități nu am pentru a face schimbări radicale și de aceea cea mai ușoară metodă este achiziționarea de haine noi sau schimbarea coafurii. Recunosc că nu mă prea impresionează  noile tendințe ale modei și chiar nu fac tot posibilul ca să cumpăr haine numai pentru a fi în pas cu moda. Se spune că stilul vestimentar este exprimarea personalității fiecăruia dar eu nu pot să afirm cu certitudine că că mă încadrez strict într-unul anume, dar cred că atât stilul clasic cât și cel natural mi se potrivesc cel

mai bine. De obicei cumpăr ceva numai dacă îmi place în mod deosebit și îmi stă bine. Nu îmi plac hainele transparente și nici cele mulate pe corp pentru că le prefer pe cele care urmează linia corpului, indiferent dacă este vorba de pantaloni, fuste sau bluze. Nu îmi plac culorile stridente dar sunt înnebunită după asocierea de negru cu roșu sau cu alb pentru că sunt sinonime cu eleganța și sexualitatea.

De obicei când vreau să îmi cumpăr ceva prefer magazinele mici din oraș dar nu ocolesc pe cele mari pentru că există posibilitatea de a găsi ceva pe gustul meu și acolo. De cele mai multe ori când merg la cumpărături la hypermarketul Real vizitez și raionul de confecții, chiar dacă nu mi-am plănuit să achiziționez ceva anume. Azi a venit cu mine la cumpărături la Real și băiatul meu de 16 ani pentru că are nevoie de o haină groasă de iarnă și cum prin magazinele din oraș nu am găsit ceva care să îi placă ne-am zis că nu ar fi rău să căutăm și aici. Din păcate nu am găsit nimic pe gustul lui, dar eu mi-am cumpărat o bluză neagră cu mânecă scurtă și decolteu adânc care îmi place foarte mult pentru că este simplă și elegantă și se potrivește foarte bine cu blugii albaștrii dar și cu fusta lungă și roșie. Nu este prima dată când îmi cumpăr haine de la Real și în mod sigur nici ultima, asta e clar!

După cum puteți vedea și în fotografiile de mai sus (făcute azi cu telefonul mobil) raioanele de confecții din hypermarket-ul Real din Deva sunt bine aprovizionate cu articole pentru femei, bărbați și copii. Ele sunt strategic amplasate aproape de intrare astfel încât în drumul lor către raioanele cu produse alimentare cumpărătorii să treacă pe lângă ele și, de ce nu, să se oprească și să cumpere ceva pentru ei sau pentru cei dragi. Eu cred că aici este locul ideal de unde se pot cumpăra articole de îmbrăcăminte atât pentru uzul personal cât și pentru a fi dăruite.

Mai sunt câteva săptămâni și încep sărbătorile de iarnă. Oare există ceva mai frumos pe lume în afară de a dărui cadouri celor dragi și de a le vedea fericirea din priviri? Real,-hypermarket este locul ideal pentru cumpărăturile de sărbători pentru că aici și cea mai pretențioasă persoană are șanse mari să găsească ceea ce are nevoie, începând cu produsele alimentare și terminând cu cele de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Am scris acest articol pentru Etapa nr.22 a concursului Super Blog 2011.

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. Pingback: Ce-mi doresc de ziua mea? | GabrielUrsan.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.