Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Divertisment / Marlyn made în Clejani

Marlyn made în Clejani

O fi Măruță de vină sau producătorii emisiunii Happy Hour? Oare cine a avut ideea ,,genială” de a invita pe platou pe Viorica de la Clejani deghizată în Marilyn Monroe? Pur și simplu e jalnică, patetică și dezgustătoare!! O fi ziua de naștere a lui Ioniță (tot de la Clejani) dar de ce nu au sărbătorit-o acasă sau la un restaurant de lux cu prietenii lor, lălăind manele, și au preferat să dea un spectacol grotesc la PRO TV? Și acum mă întreb, oare Clejanii au plătit ca să apară la PRO TV sau invers? De fapt asta contează prea puțin, nu? Atâta timp cât audiența este mare ce mai contează că vedem pe Măruță alături de ,,marele” Ioniță, pe Marlyn de la Clejani, plus o capră și un ponei la emisiune? Bun, gata, sincer mie îmi este deajuns!!

Facebook Comments

About Mihaela

6 comments

  1. Ai dreptate…

  2. Mare dreptate ai! A fost de-a dreptul jenanta cucoana. Departe de a-i contesta calitatile vocale, stilului personal de a interpreta un folclor strict autentic, coana Viorica e de apreciat doar cand canta, in rest e o toapa, increzuta si… jenant de proasta!
    Nici eu n-am suportat sa ma mai uit la aceasta emisiune.

  3. pur si simplu ma dezgusta manelista asta.e pur si simplu patetica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.