Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Gânduri răzlețe

Gânduri răzlețe

Sunt supărată și de nervi mă învârt prin casă aiurea, fără să fiu în stare să fac ceva. Ar trebui să mă apuc să scriu încă un articol pentru Super Blog, dar în starea în care mă aflu nu ar fi indicat. Poate mâine.. Îmbufnată mă arunc în fotoliu și pornesc televizorul. Caut un film sau ceva interesant care să îmi capteze atenția dar nu găsesc. Îmi vine să arunc telecomanda, dar schimb programele în continuare, ca un robot. Chiar vroiam să mă uit la televizor? Nu cred. Pornesc calculatorul cu gândul de a asculta muzică și absentă caut pe hard ceva fișiere mp3. Îmi aduc aminte că le-am șters mai demult pentru că îmi ocupau prea mult spațiu, așa că renunț la căutări. Oare am salvat ceva pe CD sau DVD? Mă uit în sertare unde găsesc câteva CD-uri vechi.

Mda, mai demult îmi plăcea să am muzica preferată salvată pe CD-uri dar de când pot găsi orice melodie pe You Tube nu am mai făcut asta. Mi-a trecut și cheful de muzică. Ce să fac ca să ies din starea asta de nervozitate mă întreb și îmi aprind o țigară. Privesc fumul cum se ridică și gândurile îmi zboară departe. Mmm, da, țigarea are efect garantat în calmarea nervilor. Ar fi mers și o cafeluță pe lângă țigară, dar nu mai am. Oricum este seară și risc să nu mai dorm la noapte așa că îmi iau gândul de la cafea. Ce bine că am coca cola!!

Știți ceva, recunosc că am multe vicii: Fumez, beau cafea și îmi place la nebunie coca cola. Ei și? Stați așa, am zis multe. Trebuie să le înșir pe toate? Nu, nu este cazul, nu cred că muriți de curiozitate ca să le aflați. Bun. Mă bucur că am lămurit asta, deși sincer chiar nu era nevoie. Acum mă întreb de ce oare de ce am înșirat toate aiurelile de mai sus în loc să mă concentrez și să scriu un articol pentru concurs? Poate pentru că trebuia să îmi aduc aminte care este scopul principal al acestui blog sau poate că mi-am dat seama că îmi face bine să scriu ceea ce mă supără sau mă deranjează. Am scris multe articole de acest gen și după ce m-am calmat le-am șters dar pe acesta o să îl las să vadă lumina zilei, nu pentru că ar fi cine știe ce compoziție literară sclipitoare ci pentru că așa simt eu în momentul acesta că este mai bine.

Facebook Comments

About Mihaela

4 comments

  1. Si eu am obosit. 🙂

  2. ca sa fiu offtopic, am fumat pana anul trecut, 14 ani..cea mai mare prostie e ideea ca tigara te ajuta sa te calmezi..o mare prostie, pe care abia cand te lasi o realizezi..sper sa te lasi si tu intr-o zi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.