Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Programare la răceală

Programare la răceală

Mai am trei zile din concediul de două săptămâni pe care mi l-am luat şi am impresia că a trecut prea repede şi eu nu am făcut nimic. Sau aproape nimic. Încă mă lupt cu o răceală urâtă pe care o bombardez cu amoxacilină şi paracetamol dar azi mă simt ceva mai bine. Cu greu am reuşit să scriu câteva articole pentru concursul Super Blog şi recitindu-le îmi dau seama că nu îmi plac şi  aş vrea să mai schimb ceva la ele, dar din păcate nu mai pot.  Sper să îmi revin cât mai repede ca să pot continua concursul pentru că nu am de gând să renunţ din cauza hachiţelor unei răceli.

Ştiţi ce mi se pare ciudat? Şi anul trecut am păţit la fel, tot pe la începutul lui noiembrie am fost răcită şi nu îmi place pentru că  de fiecare dată îmi strică  ziua de naştere, onomastica şi concursul. E aiurea, ştiu, dar parcă aş fi fost programată să îmi vină rândul şi tocmai în perioada aceasta. De ce nu primăvara sau iarna? Toamna este anotimpul meu preferat şi cred că merit să mă bucur din plin de el, nu? Vreau să mi se schimbe programarea!!!!!

Facebook Comments

About Mihaela

2 comments

  1. Da, da, schimb-o!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.