Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Toyota Yaris – generația Geniu

Toyota Yaris – generația Geniu

Niciodată nu am înțeles de ce unii oameni preferă să fie la volanul unei mașini de gabarit foarte mare, dacă se poate 4×4, pe care o conduc majoritatea timpului în oraș și foarte rar se aventurează pe drumuri de munte unde întradevăr ar avea nevoie de așa ceva. Chiar și într-un oraș mic cum este Deva aglomerația este destul de mare dar nu se compară cu infernul din orașele mari unde se circulă bară la bară și blocajele în trafic sunt ceva obișnuit. Deci, ce rost are să te dai mare la volanul unui monstru 4×4 când poți să conduci o mașină mai mică care consumă foarte puțin combustibil și care are un nivel al emisiilor toxice redus?

Un exemplu bun de mașină de oraș fiabilă, confortabilă, cu un consum de combustibil foarte mic și cu un design deosebit este noua Toyota Yaris. Lansarea oficială în țara noastră a avut loc în data de 18 octombrie 2001, dar numai câteva orașe mari au avut privilegiul de a organiza un asemenea eveniment. Mai are rost să vă spun cât de rău îmi pare că Deva este un oraș mic și din această cauză foarte rar se întâmplă să fie pe lista organizatorilor unor astfel de festivități?

Revenind la enunțul acestei etape ,,În traficul aglomerat al orașelor, timpul trece mai plăcut în interiorul noului Yaris. Ghici de ce?” am să încerc în câteva rânduri să dezvolt această idee deși..nu am avut ocazia să conduc o asemenea mașină. Poate în viitor voi avea șansa asta, cine știe…

Deși nu sunt genul coleric nu îmi place să aștept și încerc să fac tot posibilul ca să evit situații de genul acesta, iar dacă nu reușesc sau nu depinde de mine, atunci încerc să fac ca timpul să treacă mai repede. Un telefon la o prietenă, un sms la alta și timpul trece dar uneori nu este îndeajuns. Sistemul multimedia Toyota Touch îmi oferă exact ceea ce îmi doresc, datorită posibilității de accesare a serviciilor web. Cu toate că nu mă pot lăuda cu vasta mea experiență la volan știu de ce sunt în stare și de ce nu. Probabil că din cauză că sunt cam zăpăcită și cu capul în nori nu am nici spirit de orientare. Pur și simplu nu țin minte străzile și de multe ori mi se întâmplă să mă rătăcesc.

Mai are rost să vă spun ce ajutor de nădejde îmi oferă Toyota Touch & Go datorită  celui mai bun sistem de navigare prin satelit și a  funcției de căutare locală a punctelor de interes? Știu că suna aiurea dar mi s-a întâmplat de multe ori să nu reușesc o parcare laterală cu spatele. Pur și simplu îmi este frică să nu lovesc mașinile parcate și din cauza aceasta încetinesc din ce în ce mai mult până motorul se oprește. Cu ajutorul ghidajului camerei video pentru marșarier nu cred că aș mai avea probleme de acest gen și aș putea parca ușor, fără teama că voi lovi alte mașini.

Mai sunt atâtea lucruri de povestit despre noua Yaris! Deși privită din exterior lasă impresia că este foarte mică, explorând interiorul ei ne dăm seama că de fapt realitatea este alta. Distanța dintre scaunele din față și cele din spate este una optimă, iar șoferul și pasagerii au loc suficient. Cei care au proiectat această mașină au puss un accent deosebit pe confortul șoferului și au creat un habitat optim pentru acesta.

În concluzie, Toyota Yaris  (Picolo Genius) este o mașină de clasă B dorită de foarte mulți oameni, inclusiv de mine, bineînțeles…:)

 Am scris acest articol pentru Etapa nr.8 a concursului Super Blog 2011.

 

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

  1. Ca sa mori tu… si nu el, daca va ciocniti !
    Adica saracul moare si al cu bani traieste, asa cum se intampla de 100.000 de ani !
    Acum poate ai aflat si tu. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.