Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Republic of Gamers – love story

Republic of Gamers – love story

Cu un serveţel de hârtie  Ileana Cosînzeana îşi ştergea lacrimile care îi ţâşneau din ochii de culoarea firului de iarbă  şi pândea de după jaluzelele verticale venirea lui Făt Frumos călare pe o Honda Valkyrie Rune. Dar acesta întârzia prea mult, oare ce se întâmplase? Furioasă, prinţesa  ieşi din camera ei ca o tornadă și nu se opri decât în garaj unde avea parcată tricicleta ei mult iubită, dotată cu claxon, far și ștergătoare de parbriz. Cu adrenalina la nivel maxim porni în căutarea lui Făt Frumos. După ce parcurse un drum bolovănos de nici o milă engleză văzu în depărtare o mogâldeaţă de om ce stătea ghemuit pe o bordură și ținea ceva negru în brațe.

Prințesa bălaie uită să mai pedaleze și fusta ei lungă cu multe jupoane şi danteluţe se încurcă în spiţele roții de rezervă. Plonjând grațios, efectuă o tuchahara cu întoarcere în echer la 90 de grade și ateriză perfect la 10 cm în spatele multiubitului şi neseriosului prinţ, pregătită să îşi înfigă mâinile în claia de păr negru a nesimţitei din braţele lui.

Măcar de ar fi ştiut de la început că prinţul preferă brunetele! Deci a minţit când a jurat cu mâna pe mous-ul Asus Rog GX 800  că preferă prințesele blonde? Dar el nu ţinea în braţe o brunetă focoasă ci un notebook   din gama Republic of Gamers, dotat cu procesorul NVIDIA GeForce GTX 560M o veritabilă bestie gaming portabilă. Deloc impresionată, Ileana Cosînzeana îi arătă ceasul ei subacvatic și începu să îl certe pentru că întârziase ca un nesimțit. Dar el nu o auzea  din cauza căștilor Vulcan ANC, tot din gama ROG, care atenuează zgomotele din jur cu până la 30 dB și filtrează sunetele exterioare, cum ar fi țipetele isterice ale unei prințese mofturoase și nici nu avea cum să o vadă din cauza ochelarilor stereoscopici NVIDIA GeForce 3D Vision.

Făt Frumos nu o băga în seamă și asta întrecea orice măsură. Precis scria un articol pe blogul lui prăfuit sau se uita la pozele de profil ale Xenei (prințesa războinică) postate pe Facebook. Mai curioasă ca pisica ei aristrocartă, Cosînzeana se întinse să vadă mai bine imaginile de pe ecran și nu mică îi fu mirarea când în fața ochilor ei se derula o adevărată scenă de luptă. Soldați, arme, cazemate, focuri de armă, totul era captivant în Counter Strike și prințesa nu se mai sătura urmărind acțiunea.

Uimit și totodată încântat de noua pasiune a prințesei, Făt Frumos își scoase tacticos căștile și ochelarii, îi cuprinse cu tandrețe mâinile, o privi în ochi și îi spuse:

– Să știi draga mea că la tine m-am gândit când am cumpărat tot ceea ce este acolo și ridică mândru rucsacul de lângă el din care începu să scoată mai multe cutii și cutiuțe. Uite, asta este placa video Matrix GTX 580, iar aceasta este placa de bază Maximus IV  cu chipset-ul Intel P67 care oferă cea mai bună experiență de overclocking. M-am gândit că ochișorii tăi verzi se asortează de minune cu monitorul Asus VG278 3D de 27 inch  care suportă plăcile grafice 3D prin HDMI 1.4 și este luminat cu leduri . Și aici mai am..

– Iubite prinț, m-ai zăpăcit cu atâtea detalii tehnice, dar sunt foarte fericită că te-ai gândit la mine când ai cumpărat toate produsele din noua serie ROG. De dragul tău sunt gata să mă înrolez în Republic of Gamers și să lupt alături de tine împotriva tuturor zmeilor, fie ei și virtuali.

Și așa au trăit fericiți până la adânci bătrâneți jucându-se din zori și până în seară…

Am scris acest articol pentru Etapa nr.6 a concursului Super Blog 2011.

Facebook Comments

About Mihaela

6 comments

  1. Foarte frumos. Pe bune.

  2. :))))
    Tare! Mi-a placut!

  3. hehe, foarte fain! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.