Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Borealy

Borealy

Cum cred eu că va arăta magazinul online Borealy peste 20 de ani și ce tehnologii noi au fost implementate? Cum au evoluat cadourile și care este raportul între magazinele tradiționale și cele online? Ca să răspund la aceste întrebări ar trebui să fac o mic salt în viitor, dar din păcate micuța capsulă transparentă pe care o folosesc de obicei pentru călătoriile mele temporale am împrumutat-o unei prietene pentru o scurtă plimbare în trecut.  Pentru a aduna informațiile necesare voi folosi micul disc transparent pe care l-am primit cadou când am vizitat anul 3011.

Peste 20 de ani vor exista foarte puține magazine tradiționale pentru că majoritatea oamenilor vor prefera să își facă cumpărăturile online deoarece timpul pe care îl pierdeau cutreierând magazinele în căutarea anumitor produse acum îl folosesc în alte scopuri, mai utile și plăcute. Mai sunt câțiva nostalgici ai magazinelor tradiționale, dar majoritatea sunt pensionari care cine știe din ce motive au transformat colindatul prin magazine într-un fel de competiție sportivă.

Magazinul online borealy.ro are un caracter exclusivist și este axat în special pe cadouri de lux. Acesta a suferit forte multe modificări în decursul timpului, începând de la diversificarea gamei de produse comercializate până la implementarea unor facilități noi care vin în ajutorul cumpărătorului. Datorită faptului că mai nou aici găsim diferite articole de îmbrăcăminte și încălțăminte de lux precum accesoriile adecvate, atât pentru femei cât și pentru bărbați, era binevenită o cabină de probă virtuală.

Vă pot spune cu mâna pe inimă că în special femeile sunt foarte încântate de această facilitate și petrec destul de mult timp probând diferite rochii, bijuterii și pantofi înainte de a le comanda, fără a fi nevoite să colinde magazinele și să piardă astfel mult timp prețios. Totul este foarte simplu odată ce ai accesat cabina de probă virtuală a magazinului Borealy. Într-o fereastră apare imaginea ta exact cum ești în realitate (ca într-o oglindă reală) și nu este nevoie să-ți introduci măsurile deoarece acestea sunt procesate instantaneu odată cu apariția imaginii pe monitor.

Și distracția poate să înceapă: Îți poftește inimioara să probezi rochia neagră de seară creată de renumitul Giovanni? Nimic mai simplu, alegi modelul din meniul vertical modelul și te vei vedea îmbrăcată cu ea. După câteva piruete grațioase în fața monitorului poate vei dori să vezi dacă colierul Red Heart Borealy se asortează cu superba rochie, nu? Meniul îți stă la dispoziție!

Dar cum a doua părere contează întotdeauna, cei de la Borealy au mai introdus o facilitate, și anume posibilitatea de a cere părerea unui stilist al magazinului. Și dacă ești oarecum sceptică în legătură cu sfaturile acestuia și îl bănuiești de subiectivism sau manipulare, nu este nici o problemă, poți invita în cabină pe cea mai bună prietenă care în mod sigur va fi foarte sinceră și îți va spune verde în față ce părere are.

Ceea ce mă impresionează și mai mult este reducerea considerabilă a timpului necesar efectuării transportului produsului cumpărat. După efectuarea plății online și confirmarea acesteia pachetul frumos ambalat va apărea imediat pe măsuța din camera ta. Probabil ați ghicit că pentru livrarea comenzilor se folosește un dispozitiv de teleportare bine pus la punct.

Ar mai fi multe de povestit despre acest magazin online care oferă bonusuri atractive pentru clienții fideli dar și promoții interesante cu ocazia sărbătorilor. Totul este fascinant pentru mine așa că nu pot rezista tentației de a face o mică escapadă în anul 2031 împreună cu prietena mea care este deja entuziasmată la gândul că va putea petrece câteva ore plăcute într-o cabină de probă, fie ea și virtuală.

Am scris acest articol pentru Etapa nr.7 a concursului Super Blog 2011.

Facebook Comments

About Mihaela

2 comments

  1. Gabriela Constantin

    Buna ziua,

    Pentru a putea nota acest articol trebuie ca linkul sa fie functional.

    Multumim pentru interesul dvs. de a participa la proba propusa,

    Borealy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.