Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Poveste de toamnă

Poveste de toamnă

În sfârșit pot spune că a venit toamna care este anotimpul meu preferat și mă bucur că soarele nu mai are putere și au început ploile. Ciudat, nu? Majoritatea oamenilor iubesc căldura și se simt foarte bine când razele soarelui pârjolesc tot ce întâlnesc în cale. Mie îmi place aerul răcoros al unei dimineți de toamnă, foșnetul frunzelor răscolite de adierea vântului și mirosul proaspăt al aerului după ploaie. Sunt zile când îmi place să mă plimb prin oraș, fără grabă și fără un scop anume. Recunosc că rar se întâmplă asta, dar sunt momente când simt nevoia să evadez puțin ca să îmi pun gândurile în ordine. Vinovată de această stare este melancolia care mă cuprinde odată cu sosirea toamnei. Îmi place să privesc oamenii care trec

grăbiți pe lângă mine și să încerc să ghicesc la ce se gândesc în acel moment sau să privesc mașinile conduse de șoferi nerăbdători. Vitrinele magazinelor au un farmec aparte, uneori desuet, alteori strălucitor și modern. Ieri a fost una din zilele în care am evadat și am pornit agale prin oraș. Gânditoare treceam pe lângă vitrinele magazinelor cu speranța de a vedea ceva deosebit. Nimic nou și interesant, toate exponatele aveau o tentă de vechi și prăfuit. Și atunci l-am văzut! Ca hipnotizată am intrat în magazin ca să îl pot admira îndeaproape.Vroiam să întind mâna ca să îl ating dar nu puteam, ceva mă oprea. Și totuși de ce aveam sentimentul că orice gest de apropiere va fi inutil? De ce îmi era frică?  Îmi era teamă că dacă îi voi mângâia suprafața neagră și lucioasă cu reflexe metalice mă voi îndrăgosti iremediabil de el și va trebui să îl iau acasă, cu orice preț? Sau poate mă îngrozea reacția familiei mele față de gestul meu? Nu îmi dau prea bine seama care au fost motivele ce m-au determinat să mă opresc și să nu fac așa ceva.

 

 

Poate vă întrebați ce anume m-a făcut să uit pentru câteva clipe de toate grijile și reponsabilitățile mele și să fac un gest nebunesc? Este vorba de noul laptop Automobili-Lamborghini VX7, care este considerat ca fiind excesul suprem al celor de la Asus.  Cuvintele ca putere, eleganță, precizie și viteză sunt mai degrabă potrivite pentru a descrie o mașina precum bolidul Lomborghini Gallardo (sursa de inspirație a designului), nu un laptop. El este destinat cu precădere celor care adoră luxul și sunt admiratori ai tehnologiei avansate.

Dacă nu mă credeți vă rog să fiți puțin atenți la cele câteva caracteristici tehnice și cu siguranță îmi veți da dreptate:

 • procesor Intel Core i7 2630QM cu frecvența de 2GHz
 • placă video  NVIDIA™ GeForce™ GTX 460M cu memorie dedicată de 3072 MB
 • ecran Full HD LED backlit cu rezoluția nativă de 1920 x 1080 pixeli și diagonala de 15.6 inch
 • acumulator Li-Ion cu capacitatea de 8 celule
 • sistem de operare Microsoft® Windows® 7 Ultimate 64-bit

Mai este ceva de zis? Nu! Dar îl vreau!

Am scris acest articol pentru Etapa nr.3 a concursului Super Blog 2011.

 

 

Facebook Comments

About Mihaela

5 comments

 1. Toamna și primăvara îmi place cel mai mult.Vara e foarte cald,iarna e foarte frig.Cum o fi iarna asta om vedea.Ar trebuii totuși să te angajezi la o firmă care se ocupă de publicitate.Scrii foarte bine,citind cele de mai sus aproape am lăcrimat,atâta sensibilitate pentru a descrie un laptop…

  • Mulțumesc mult..:) Probabil că privind la ,,rece,, nu există nici o legătură între un laptop și un anotimp oarecare, dar cred că de vină este melancolia..:)

 2. Vreau si eu un laptop … ca la al meu e gata bateria si uneori nu vrea sa porneasca …

  Cu siguranta …. fara Windoza :(( (chiar daca e ultimate edition)

  P.S. N-am lasat cam demult un comentariu pe aici … Insa, am mai fost in vizita :)) MULT SUCCES GMX la SUPERBLOG !!! Da-le in freza !!! :))

  P.S. la P.S. -> Poti sa ma stergi din rola de blog :)). Nu mai scriu pe blogu’ ala…. Daca imi fac altul te anunt.

  P.S. (FInAl – gata -END) – nu mai stiu ce voiam sa scriu aici …

  • Bobax,chiar îmi era dor de tine și mă bucur că ai mai dat un semn de viață..:) Dacă tu vrei asta, o să șterg link-ul blogului tău. Concursul..hmm..o să încerc să scriu cât mai bine, mulțumesc mult!!

 3. Toamna e un anotimp romantic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.