Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Undeva departe…

Undeva departe…

Real hypermarket a pregătit o surpriză plăcută pentru perioada 15 septembrie 2011 – 15 februarie 2012 și anume o nouă campanie de loializare. Beneficiarii sunt ca de obicei cumpărătorii fideli (persoane fizice) care pot obține o reducere de 60% din preț la achiziționarea produselor din gama American Tourister. Cum funcționează campania? Nimic mai simplu! Pentru fiecare 40 ron cheltuiți în orice magazin Real cumpărătorul va primi un autocolant punct bonus pe care îl va lipi pe cardul bonus special. Cu 20 puncte bonus se poate obține reducerea pentru orice produs din gama American Tourister.

Ideea de a oferi oamenilor produsele de care au nevoie în cadrul unei campanii de acest gen este avantajoasă în primul rând pentru cumpărători. Gama American Tourister cuprinde 8 produse care vin în ajutorul celor pasionați de călătorii și nu numai. Cine poate spune că nu are nevoie de o geantă sau un rucsac? Dacă sunt încăpătoare, din material rezistent și ușor de transportat, cu atât mai bine!

Îmi place mult să călătoresc cu toate că în ultimul timp nu prea am avut ocazia. Concediul petrecut undeva departe de casă împreună cu familia este întotdeauna binevenit pentru că în perioadă aceea reușesc să evadez din rutina zilnică și mă relaxez. Ca să evit stresul și nervii care preced întodeauna plecarea în concediu încep să pregătesc bagajele cu câteva zile înainte. Sunt foarte multe lucruri pe care aș vrea să le iau cu mine și din cauza lipsei de spațiu trebuie întotdeauna să mai renunț la câte ceva, ceea ce nu îmi place. Ar fi bine dacă aș putea lua dulapul în spate, dar nu se poate, așa că încerc să fac tot posibilul să aleg. Soțul și băiatul nu își iau prea multe lucruri cu ei, au destul loc în rucsacurile lor și cu toate că încerc să mai strecor câte ceva de al meu și în bagajele lor nu prea am șanse de reușită. Regula este ca fiecare să aibă geanta lui și să și-o care. Vă dați seama că întotdeauna a mea mea este cea mai grea și voluminoasă, nu? Partea proastă este că trebuie să o duc pe umăr sau în mână, ceea ce este foarte incomod, chiar dacă sunt nevoită să merg doar câțiva zeci de metri.

 

American Tourister
 

Dacă aș fi să aleg ceva din gama de bagaje American Tourister, mai mult ca sigur că preferatele mele ar fi geanta de călătorie pe roțigeanta de cosmetice și rucsacul mare.

  • De ce geanta de călătorie pe roți? Pentru că sunt o persoană comodă și nu prea îmi place să duc ceva în spate, fie el chiar și un rucsac. Mânerul retractabil din aluminiu și roțile din plastic cu structură din oțel facilitează un transport facil. De asemenea mă încântă fermoarul cu opțiune de lacăt și buzunarul frontal cu dublă protecție.
  • De ce geanta de cosmetice? Pentru că sunt femeie și în ruptul capului nu aș pleca în vacanță fără produsele cosmetice de bază. Nu vă gândiți că sunt puține și că ocupă un spațiu mic, că nu este așa. Și încă ceva: îmi displace gândul de a găsi periuța de dinți, șamponul sau crema de față amestecate cu hainele și din această cauză geanta de cosmetice este locul ideal pentru ele.
  • De ce rucsacul mare? Pentru că este ideal pentru laptopul meu datorită compartimentului interior cu protecție. Multitudinea de buzunare interioare și exterioare îmi oferă posibilitatea de a pune în ele tot felul de nimicuri la care trebuie să am acces foarte des. Faptul că are fermoar cu opțiune de lacăt îmi conferă senzația de sigurață, ceea ce este important pentru mine.

Presupun că sunteți curioși să aflați câte ceva despre compania American Tourister,nu? Iată un mic istoric:
Această companie a fost fondată în anul 1973 de către Sol Koffler, un emigrant polonez care și-a folosit banii, talentul și imaginația pentru a crea o gamă de bagaje mult mai durabile decât cele ale celorlalți producători și pe cât posibil la același preț. Cu timpul compania a devenit foarte cunoscută și a fost cumpărată de către Samsonite, devenind astfel al doilea mare producător de valize din lume. Notorietatea brandului a crescut rapid și în Europa, în mare parte datorită rețelei de peste 4000 de magazine distribuitoare de produse American Tourister.

Am scris acest articol pentru Etapa nr.2 a concursului Super Blog 2011.


Facebook Comments

About Mihaela

4 comments

  1. Hypermarketul Real mereu ne-a oferit ce e mai bun. Dar incet se stinge. Sincer eu mai repede merg la Cora decat la Real. Muncitorii sunt mai amabili si preturile cu mult mai mici.

  2. Interesanta abordare a probei. Este aproape un review al ofertei de la sponsor 🙂 Bafta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.