Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Blogal initiative / Memoria și ardeiul iute

Memoria și ardeiul iute

De multe ori mi se întâmplă să îmi ceară cineva un stick (memorie USB) cu împrumut pentru a transfera ceva urgent. Nici o problemă, dau cu dragă inimă pentru că nu am obiceiul să refuz omul când are nevoie de ajutor. Chiar dacă îl cere pentru 5 minute sau o zi asta presupune că trebuie să îl primesc înapoi, nu? Dar nu se întâmplă întodeauna așa. Țin minte că la un moment dat aveam vre-o 4 stick-uri (de 1GB, 2 GB, 4 GB și 6 GB) și acum am numai unul, cel de 1 GB. Celelalte le-am împrumutat și nu le-am mai primit înapoi.

Sincer nu e mare pierdere, pot oricând să îmi cumpăr unul nou, dar ar fi frumos să primesc înapoi ce este al meu. Mai demult am împrumutat unui coleg pe cel de 4 GB. Zilele au trecut și am uitat să îl cer înapoi, apoi am crezut că l-am pierdut și mi-am luat gândul de la el. După un timp am văzut stik-ul meu mic și alb pe biroul lui și fiind convinsă că îmi aparține l-am cerut înapoi. Dar când am auzit răspunsul ironic ,,Nu știu dacă tu ai avut așa ceva, dar pe ăsta îl am de la fratele meu” nu am mai zis nimic pentru că nu mai avea rost. Cum să îi demonstrez omului că a fost al meu? Era un model comun, nu ieșea cu nimic în evidență și mai mult ca sigur mulți oameni aveau unul asemănător, posibil și fratele colegului meu.

Pentru a evita asemenea situații stânjenitoare m-am gândit că ar trebui să îmi cumpăr un model mai deosebit, să fie în același timp util și plăcut . Am găsit câteva modele  pe usbstore.ro și mi-ar plăcea să am unul sub formă de medalion  sau breloc. Și cred că ar fi ,,drăguț” să îi fac cadou colegului meu uituc un ardei super-iute cu speranța că îi va reveni memoria.

Acest articol l-am scris pentru concursul inițiat de Blogal Inițiative împreună cu USB Store.

Facebook Comments

About Mihaela

5 comments

  1. loool, ma infigeam in el, sa-mi spuna cand mi l-a dat inapoi pe al meu, care e identic cu ala de pe biroul lui..locul, ora, dovada…ce jegos

  1. Pingback: Blogal Initiative » Castigatorii USBStore.ro

  2. Pingback: Castigatori campaniei UsbStore | Andrei Terecoasa

  3. Pingback: Câștigătorii concursului USB Store | Gmxul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.