Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Blogal initiative / Rezistență și flexibilitate

Rezistență și flexibilitate

De câte ori vi s-a întâmplat să vărsați cana de cafea sau paharul de suc pe tastatura? Niciodată? Înseamnă că sunteți norocoși sau foarte atenți ceea ce nu se poate spune despre mine. Țin minte că odată, după un asemenea accident fatidic pentru tastatura mea albă, în loc să o iau frumușel de coadă (adică de cablu) și să o arunc la gunoi m-am încăpățânat și m-am hotărât să o fac ca nouă cu orice preț. Toate bune și frumoase dar era cam dificil să curăț fiecare șănțuleț dintre taste așa că..le-am scos pe toate și după ce le-am șters  pe fiecare  am vrut să le așez la locul lor. Cred că vă dați seama că nu am reușit să le pun pe fiecare unde trebuia și le-am cam încurcat. M-am enervat rău de tot pentru că toată munca mea nu avusese rezultatul

scontat și pierdusem timpul degeaba. Bănuiți care a fost următoarea mea mișcare ? Ceea ce trebuia să fac de la început: am aruncat-o și am cumpărat alta. Dar incidente de acest gen se întâmplă cam des în cazul meu și cu toate că o tastatură obișnuită este destul de ieftină, nu prea îmi convine să cumpăr una nouă de fiecare dată când se întâmplă ca sucul sau cafeaua să își formeze un nou curs pe tastatura mea, dar nici nu îmi prea surâde ideea că o curăț.

Așa că cea mai bună soluție este achiziționarea unei tastaturi flexibile. Pe usbstore.ro am găsit două modele: tastatura flexibilă neagră și tastatură flexibilă albastră cu 112 taste.

Caracteristici:

 • rezistență la apă, praf, substanțe acide sau alcaline
 • flexibilă și ușor de transportat
 • foarte silențioasă, moale și confortabilă
 • tehnologia specială de imprimare a literelor pe taste garantează că acestea nu se vor șterge nici după utilizarea îndelungată
 • testată la un ciclu de 2 milioane de acționari a fiecarei taste
 • Dimensiuni: 35.0 x 13.8 x 1.2 cm
 • Conectare USB sau PS/2

Argumentul hotărâtor în cazul acesta este prețul de numai 40 ron. Merită, nu?

Acest articol l-am scris pentru concursul inițiat de Blogal Inițiative împreună cu USB Store.
Dacă ți-a plăcut abonează-te și vrei primi la e-mail mesaj de notificare de fiecare dată când apare un articol nou.

 

 

Facebook Comments

About Mihaela

4 comments

 1. Eu am spalat o tastatura cu furtunul dupa care am lasat-o la uscat la soare doua zile. O folosesc si acum si merge perfect.
  Succes la concurs!

 2. Se întâmplă câteodată să mănânc,dar păstrez distanța față de tastatură și PC.Nepoata a mai dat cu cremă Nivea odată,am prins-o însă la timp și nu a fost dezastru,în schimb am spart eu una,am dat cu ea de menghină și am făcut-o bucăți.Trebuia să activez Windows-ul,era sâmbăta,la servici,zgomot mare,mi se dicta în engleză de robot sau de om nu știu,codul care trebuia scris,eu nu pricepeam nimic,nu știu engleza,așa că m-am enervat și am dat cu pumnul în tastatura,a sărit de pe masă pe jos unde sunt dale de oțel,s-a spart,apoi am luat-o și am dat cu ea de menghină până am făcut-o praf.Apoi am cumpărat alta.Engleza tot nu o știu.Două tastaturi am cumpărat de când am calculator.Și e ceva vreme….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.