Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Divertisment / Glume / Fantoma online

Fantoma online

Mă trezesc de dimineață, fac cafeaua, beau cafeaua.. Între timp pornesc șandramaua și intru pe internet. Deschid și aia și ailaltă, mă loghez și când colo ce să vezi? Userul ,,cutărică” este online. Nimic ieșit din comun, îmi zic eu și mă pregătesc să îi dau un buzz,  dar brusc îmi aduc aminte că acum trei zile ,,cutărică” și-a schimbat domiciliul, mai precis la cimitir. După mii de mulțumiri adresate cafelei care mi-a tras o palmă să mă trezesc înainte de a face o prostie mare cât casa. Sincer nu mi-ar fi displăcut să stau de vorbă cu o fantomă, poate aș fi reușit să aflu cum e viața în rai sau iad (după caz). Să fi văzut voi atunci articole interesante pe blogul acesta care ar fi dus la creșterea numărului de cititori, de comentatori, de page rank și de ce o mai fi. Dar așa, dacă nu am avut curajul să abordez fantoma, trebuie să mă mulțumesc cu ce am și să găsesc alte subiecte despre care să scriu.

Serios vorbind acum, chiar nu înțeleg de ce ar vrea cineva să afle ce făcea omul pe internet, ce conturi avea, pe ce rețele și cu cine vorbea? Ar fi culmea să citesc un anunț pe facebook prin care se aduce la cunoștiință prietenilor cum că el a murit. Glumeam. În orice caz e morbid și dezgustător. Omul a murit și a luat cu el și bune și rele. Este greu pentru familie, înțeleg, dar acum trebuie lăsat în pace.

 

Facebook Comments

About Mihaela

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.