Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Putearea aromei

Putearea aromei

Primul gând care i-a venit în minte Daliei când s-a trezit în dimineața aceea a fost că o să aibă parte de o zi foarte încărcată, cu multe probleme pe care trebuia să le rezolve într-un ritm rapid. Ghemuită în vârful patului se întreba dacă va reuși să facă față zilei care de abia începea și mai că îi venea să se cuibărească din nou în pat și să uite de toate problemele. Dar nu putea face așa ceva, ea niciodată nu dăduse înapoi în fața greutăților și încercase să ducă la bun sfârșit orice sarcină primise, chiar dacă la început părea imposibil de îndeplinit. Dar în acea zi mohorâtă avea nevoie de ceva care să îi redea încrederea în sine, care să o stimuleze și în același timp să o facă să se simtă elegantă și strălucitoare. Avea nevoie de energie.

Deci venise momentul să încerce noul parfum  C-THRU Golden Touch primit cadou de la prietenul ei. Era curioasă dacă acest parfum care îmbină aromele de bergamota, coacăz negru, portocală roșie, iasomie, piersici și prună, completate de notele lemnoase de patchouli, cedru, santal și mosc va fi la înălțimea preferințelor ei și va avea efectul scontat. Majoritatea prietenelor ei îl foloseau și aveau numai cuvinte de laudă, așa că nu avea de ce să își facă griji. Dar trebuia să se convingă dacă toate cuvintele de laudă erau adevărate.

La sfârșitul acelei zile obositoare zâmbetul nu îi dispăruse de pe buze și chiar avea chef să meargă într-un club împreună cu prietenele ei. Oare să fie efectul acestui parfum?

 

 
 

Facebook Comments

About Mihaela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.