Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Personale / Vorbe

Vorbe

vorbeAzi am ajuns la concluzia că am un mare defect (printre multe altele) și anume acela că de foarte multe ori mă ia gura pe dinainte și vorbesc ceea ce nu trebuie, când nu trebuie, cu cine nu trebuie. Eu sunt de părere că e bine să spui ceea ce gândești dar se pare că alți oameni nu sunt de acord cu mine și poate că au dreptate.

Zilele trecute mă gândeam ce frumos ar fi să pot vorbi fără să mă autocenzurez, să fac ceea ce îmi place și când am eu chef, fără să fiu nevoită să suport priviri mirate sau ironice.  Azi am realizat că ceea ce îmi doresc eu este un vis frumos și care nu se va îndeplini niciodată. De acum înainte voi gândi de două ori înainte să deschid gura pentru că e mai bine așa în primul rând pentru mine.

Și totuși îmi voi rezerva plăcerea de a scrie pe blog ceea ce vreau eu, despre ce îmi place și ce nu. Poate ceea ce voi scrie nu va fi pe placul unora, dar asta este, cui nu îi place să nu citească!

 

 
 

Facebook Comments

About Mihaela

8 comments

  1. Cooorect, iar cine se supara, ii taiem nasul!

  2. Nici pe blog nu poti scrie tot ce-ti trece prin cap fiindca nu se stie niciodata cine va citi.

  3. Îţi aduci aminte ce ne-au învăţat părinţii? De pildă că nu e frumos să arăţi cu degetul! De-atunci a început cenzura, societatea astăzi doar amendează „ieşirile tale necontrolate”. Dar dacă eşti hotărîtă eu cred că poţi face puţin „exces” în exprimare şi cui nu-i place „să iasă afară că e mai răveneală” (vorba lui Nea Mărin!).

  4. Mihaela, mie imi poti spune orice… 🙂 Tigari sa avem la indemana, un ibric cu cafea, inghetata, liniste si incredere. Inteleg perfect ce spui si autocenzura asta e necesara in lumea anormala in care traim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.