Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Concurs / Blogal initiative / Refinantarea BCR

Refinantarea BCR

bcr photo bcr_zpsb8c4cbe2.pngBlogal initiative, Revista Biz și BCR au lansat o campanie (6 iunie – 4 iulie)  pentru promovarea creditului de refinanțare de la BCR. Aceasta este destinată în primul rând bloggerilor și premiile sunt foarte atractive: Premiul 1: 1500 de euro, Premiul 2: 2 iPad de 16 G, Premiul 3: 8 smartphones HTC

Și pentru că Banca Comercială Română este clientul acestei campanii de promovare online, ar fi bine să ne axăm pe ofertele de refinanțare pe care le pune la dispoziție această bancă.

Să presupunem că la un moment dat ai nevoie disperată de o sumă mare de bani. Ce faci? Un împrumut la bancă, bineînțeles! Ideea e bună, dar dacă din întâmplare mai ai 2 sau 3 credite mai vechi, descoperirea de pe cardul de salarii și bașca nelipsitul card de cumpărături? Stai și te întrebi ce bancă o să îți mai acorde încă un împrumut? Ei bine, soluția optimă este refinanțarea tuturor creditelor.

De fapt, ce este refinanțarea?

Este un nou credit făcut cu scopul  achitării datoriilor curente deținute de către solicitantul refinanțării la alte bănci sau instituții financiare non-bancare. Prin refinanțare putem achita toate datoriile curente și dacă dorim putem obține sume suplimentare.

Și ce avantaje am?

În primul rând o rată lunară mai mică, un cost total al creditului mai mic, obținerea unei sume împrumutate mai mare prin suplimentarea împrumutului inițial precum și un termen de finanțare mai lung. Să nu uităm de posibilitatea refinanțării creditelor soțului (soției) sau a coplătitorilor din contractul de credite pe care îl refinanțăm. Încă două avantaje importante: cumularea tuturor creditelor într-unul singur (consolidarea datoriilor) și posibilitatea de schimbare a monedei în care se contractează împrumutul.

Ce costuri presupune refinanțarea la BCR?

– Comisionul de analiză a dosarului este zero, spre deosebire de alte bănci care încă mai solicită această taxă.
– Costul de evaluare a unui apartament (credite garantate cu ipotecă) este de 300 Ron (inclusiv TVA).
– Costurile notariale cu instituirea ipotecii în favoarea băncii sunt zero, acestea fiind suportate de bancă.
– În funcție de tipul creditului acordat costul asigurării imobilului este zero, asigurarea fiind oferita gratuit.
– Costul adresei din partea instituției bancare de la care se refinanțează creditul va fi suportat de BCR pe perioada campaniei.

Care este oferta BCR de refinanțare?

1. Casa mea BCR – credit pentru investitii imobiliare (construire / achizitie)
– Avantaje: rată lunară mică, zero comision de analiză dosar, asigurare locuință gratuită pe perioada de finanțare și aprobarea creditului înainte de găsirea locuinței.
– Moneda: RON/EUR.
– Suma minimă este de 5.000 EUR iar cea maximă de 300.000 EUR sau 400.000 EUR.
– Nu este stabilit un plafon pentru un avans minim de 25%.
– Termen maxim: 30 de ani
– Avans minim: 15%

2. Maxi credit BCRcredit de nevoi personale garantat cu garantii reale
– Avantaje: banii sunt folosiți după dorință, există posibilitatea refinanțării creditelor de la BCR sau alte bănci, creditul se acordă fără aport propriu și pot exista până la 3 coplătitori. Rata de credit se poate rambursa utilizând Serviciul de efectuare operațiuni Canale Alternative BCR.
-Moneda: RON/EUR
– Suma minimă este de 5.000 EUR iar cea maximă de 500.000 EUR.
– Termen maxim: 30 de ani
– Nu este necesar avans

3. Divers BCRcredit de nevoi personale fara garantii reale

– Avantaje: utilizarea banilor după dorință, rată lunară fixă pe toată perioada de creditare, dobânda este mai mică dacă veniturile permanente se încasează prin BCR, asigurare complexă, protecție financiară în caz de șomaj sau pierdere temporară a capacității de muncă.
– Moneda: RON/EUR
– Suma minimă este de 700 EUR iar cea maximă este de 20.000 EUR sau 10.000 EUR .
– Termen maxim: 10 de ani
– Nu este necesar avans

De ce să aleg BCR pentru refinanțarea creditelor mele?

– costuri de transfer zero- comision analiza dosar zero
– asigurarea imobilului este gratuită, în funcție de tipul creditului
– mandatarea băncii să efectueze operațiunile de preluare a creditului de la banca finanțatoare în numele clientului (acord de grevare cu alte sarcini)
– diminuarea efortului financiar și a timpului clientului
– rețeaua extinsă de unități – crește accesibilitatea clienților pentru consiliere și analiză a creditelor.

Banca Comercială Română este o bancă universală care deservește atât clienți retail, cât și clienți corporativi. Administrând active de peste 16 miliarde EUR, BCR este principalul furnizor de servicii din România și cel mai valoros brand financiar românesc. BCR este în prezent cel mai important grup financiar din România, incluzând operațiuni în străinătate, precum și de leasing, economisire & creditare în scopuri locative (bancă pentru locuințe) și subsidiare pentru pensii private.

Facebook Comments

About Mihaela

4 comments

  1. Suna interesant. Daca o sa am nevoie sa-mi refinantez creditul, cu siguranta ca o sa iau in calcul si BCR-ul.

  2. Cred ca au oferta de refinanțare foarte bună, comparativ cu alte bănci.

  3. Succes! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.