Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Internet / Spionul din perete

Spionul din perete

 photo spy_zpsdf8db0ab.pngNu înțeleg de ce se face așa de mare tam-tam în presă și în televiziune în legătură cu acea cameră spion găsită în peretele unui birou din clădirea CJ Iași. Bineînțeles că este ceva imoral dar nu ieșit din comun. Haideți să nu ne ascundem după deget și să nu ne mai minunăm că a îndrăznit SRI sau DNA să monteze dispozitive de supraveghere în birouri, pentru că nu este nici primul și nici singurul caz de acest gen. Subiectul a fost tabu și nu a fost mediatizat până mai ieri. Mă întreb oare câți oameni s-au apucat să scormonească în pereții în speranța de a găsi vinovatul care dă raportul șefilor în legătură cu ceea ce se întâmplă în biroul lor drag, fie bune sau rele.

Posibil să nu fi găsit nimic, pentru că a ascunde o mica cameră spion in perete nu este singura modalitate de a spiona angajații. Există mii de de dispozitive create special în acest scop care pot fi montate în orice loc fără a isca cea mai mică bănuială. Chiar dacă s-ar apuca să demonteze prizele și întrerupătoarele, să dezmembreze ceasurile sau să arunce la gunoi brelocurile sau brichetele primite cadou de la șefi, tot nu vor reuși să scape de spioni. De ce? Nu trebuie să ignorăm dispozitivul perfect de spionaj care de cele mai multe ori este nedetectabil și mai presus de orice bănuială.

Probabil veți spune că nu s-a inventat încă un asemenea dispozitiv care să nu fie detectat de către aparatura specializată. Eu vă spun că există de când lumea și are cel mai mare succes în zilele noastre în pofida abundenței dispozitivelor audio sau video de spionaj. Uneori se poate depista, dar numai dacă ai un al șaptelea simț foarte dezvoltat sau, mai rău, dacă îți dai seama cine este vinovat de tot ceea ce ți s-a întâmplat rău. Colegii binevoitori, mieroși, cei care ascultă în tăcere tot ceea ce vorbești și care nu precupețesc nici un efort de a-ți da ,,sfaturi” utile. Ei sunt cei care apoi dau raportul ,,unde trebuie” și apoi se iscă infernul.

spionul din perete photo spion_zps154c1c9d.jpg

Facebook Comments

About Mihaela

4 comments

  1. De acord cu tine cu toata aceasta tevatura dar ce vrei, ne-am mai modernizat un pic! Inainte erau suficienti cativa colegi care turnau!
    Un sfarsit de saptamana agreabil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.