Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Home / Blog / Deocamdată

Deocamdată

web photo web_zps706d1972.pngNu am dispărut încă din blogosferă dar dacă o să continui în ritmul acesta (mă refer la frecvența articolelor) cred că nu mai am mult. Așa că în seara asta am hotărât că este timpul că mai scriu ceva pe blog. Dar ce? Despre ce? În ultimul timp au avut loc multe evenimente importante și eu nu am scris nici măcar un rând. De ce? Nu știu sigur, dar tind să cred că nu mi-au stârnit interesul. Nunta secolului sau uciderea teroristului nr.1 nu m-au impresionat și..asta este. Oricum ziarele și televiziunile și-au făcut cu vârf și îndesat datoria, așa că nimeni nu a pierdut nimic. Nici eu, nici voi!

Adevărul este că am neglijat puțin blogul și din alt motiv. Am lucrat la un site web pentru un liceu din Deva și asta mi-a luat ceva timp. Încă nu este 100% pus la punct, mai am câteva modificări de făcut, dar nu mai este mult de lucru la el. Faptul că am fost plătită pentru ceea ce am făcut îmi aduce un plus de satisfacție, bineînțeles…:) No, acum m-am lăudat și eu puțin, sper să nu fie cu supărare! În orice caz nu promit că de azi înainte voi scrie în fiecare zi câte un articol pe blog pentru că mai mult ca sigur nu voi face asta. Nu îmi place să promit ceva și să nu mă țin de cuvânt.

Facebook Comments

About Mihaela

6 comments

  1. Nici noi nu am dispărut! 🙂

    Mă bucur să aud că ai intrat în „afaceri”? Spor la treabă! Poate reuşeşti să faci un obicei din asta!

  2. Mihaela, daca ti se mai aduna ceva bani prin portofel, poti scrie si mai rar… :)) Din cand in cand mai da-ne cate un semn de viata, sa stim cel putin ca se aduna si de-o cafa, bere, ce-o fi. Numai Mnealui sa se petreaca cu bloggerii? Ete na! 🙂

  3. Faptul ca nu ai mai prea scris pe blog din motive de castig extrabloggeristice este scuzabil! Tot inainte si…succesuri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.